Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Depersonalizacja czy może schizofrenia?
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Od nerwicy leku ani zachwiań emocjonalnych nie dostaje sie swira, a tak apropo strach przed zwariowaniem to też lęk 

-
Takimi zdawkowymi postami to sie nie dogadamy. nie wiem czemu nie czujesz lęku, czasem nie czuje sie go bezposrednio a objawia sie on strachem przed zwariowaniem. piszesz ze nie wiesz co sie dziejesz, martwic to sie mozesz jesli calkiem tracisz kontakt ze swiadomoscia.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Możę ja się niezrozumiale wyrażam. Chodzi mi o to, że gdy przeżywam silny stres, boję się, że dostane ataku paniki itp...to w głowie mi się przełącza myślenie, na spokojniejsze, że wtedy się niczym nie przejmuję itd...
-- 11 września 2013, o 21:22 --
czy to może być objaw depersonalizacji?
-- 11 września 2013, o 21:22 --
czy to może być objaw depersonalizacji?
- TakJestZawsze
- Odburzony i pomocny użytkownik
wyrażasz się dobrze ale źle odbierasz to co tutaj piszą najprościej chodzi o to że analizujesz zastanawiasz się dlaczego ci się w głowie tak zmienia i to jest właśnie nerwicowe każdą dziwną dla ciebie rzecz odbierasz jak coś strasznego czego nie powinno być różnica miedzy zdrowym człowiekiem który nie jest zaburzony polega na tym iż on tego nie zauważa Też kiedyś myślałem że zwariuje nawet ostatnio mogę tutaj dodać,Dostałem myśli dziwnych może trochę prześladowczych i dopiero po chwili pomyślałem sobie w głowie że to nie możliwe że jestem chory i żebym głupot nie wymyślał mam nadzieje że trochę objaśniłem 

Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
Jostein Gaarder
Jostein Gaarder
- TakJestZawsze
- Odburzony i pomocny użytkownik
To typowo nerwicowe że jest to dla ciebie dziwne spróbuj się tym nie przejmować wiem że łatwo się piszę ale tak jest
Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
Jostein Gaarder
Jostein Gaarder
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Obecnie jestem w stanie depersonalizacji. Mam problem z natrętnymi myślami. Teraz kiedy jestem odrealniony, nie ma reakcji mojego ciała na te myśli. W ogóle nic nie czuję ani radości ani specjalnego smutku. Czy ja już wariuje?
- ddd
nie stary, poczytaj forum, kazdy z nas to przechodzil badz przechodzi. te objawy w lekach sa niestety czeste.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- ddd
w sumie takie ma byc, lęki maja cie dolowac i nakrecac, dlatego trzeba z nimi sie zaczac mierzyc. chodzisz na jakas terapie? jesli nie to zacznij.
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- ddd
Leki to nie wszystko terapia jest w sumie jedna z wazniejszych opcji leczenia. A najlepiej laczyc leki lus terapie.
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p