Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy schizofrenie można sobie wmówić?
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
No boli glowa z nerwow z leku to normalka . Jantez czesto mam bole glowy . Poprostu staraj sie zyc z bolem glowy nic nie zrobisz tabletki moga pomoc jakis apap ale przestanie na swie godziny i znowu zacznie dlatego musisz sienuzbroic w cierpliwosc
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- agrel122
- Odważny i aktywny forumowicz
Idź do lekarza - poczujesz ulgę, że nic Ci nie jest. Jesteś póki co klasycznym przykładem początkowego stadium nerwicowca moim zdaniem. Za jakiś czas pewnie uświadomisz sobie, że musisz coś z tym zrobić a nie ciągle żyć w tej iluzji nerwicy. Poczytaj tematy w dziale Vademecum i sama sobie uzmysłowisz "kurczę, mam to samo" - jeżeli to Ci nie pomoże to wtedy możesz sobie spokojnie iść do psychologa, bądź psychoterapeuty(polecam bardziej to drugie) i on Ci przemówi do główki twarzą w twarz. Trzymaj się cieplutko! 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
masakra ja nie wiem jak ja rpzestane o tym myslec yo po prostu porazka jest a najlepsze jest ze odvtego mona zglupiec
-
Mozna chyba jak sie xaly czas o tym mysli nw z reszta probojes ie xzyms zajac i dalej mysle lol a leb mnie juz tak boli tlczy to na pewno nerwica jest ??
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Zglupiec a zwariowac to dwie rozne rzeczy 
No nerwica i troche tez glupiutka glowa
Bo schizofrenia na pewno nie.

No nerwica i troche tez glupiutka glowa

Bo schizofrenia na pewno nie.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
To nie jest tak, że zawsze jak czymś się zajmiesz to zapominasz o nerwicy. Ty jesteś dopiero na początku tego zaburzenia, to najtrudniejszy okres. Pamiętam siebie sprzed dwóch miesięcy, miałem natrętne myśli praktycznie non stop 24h/dobe, w kółko zapętlone jedno słowo, którego bałem się jak cholera. Niestety tak to wygląda, trzeba się z tym pogodzić, zrozumieć skąd taki stan i działać pomimo tego. Ty tkwisz cały czas w jednym punkcie, bo nie możesz sobie uświadomić, że nerwica może dawać takie objawy, a uwierz mi, że każdy jeden objaw, który opisujesz jest typowo nerwicowy.SukienkaKolorowa pisze:Mozna chyba jak sie xaly czas o tym mysli nw z reszta probojes ie xzyms zajac i dalej mysle lol a leb mnie juz tak boli tlczy to na pewno nerwica jest ??
Wszelka radość obecna na świecie bierze się ze szczęścia, którego życzymy innym.
-
Hehe hehe marta nagonka bo troszke nie zrozumielismy intencji . Ddd ma dystans jest odburzony . Ja dostaje swira jak ktos pisze ze moge od myslenia dostac schiza bo odrazu go mam . A dystansu nie mam takiego jak ddd . Aczkolwiek najmocniej przepraszam . Pozniej tez sobie pomyslalem ze nie o to ci chodzilo . Ale swoja droga chyba tez nie przemyslalas konsekwencji takiego krotkiego wpisu bo mozna go jednak odebrac dwoznacznie . 

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
Bylam u lekarza powierziala zebsprawa jest poewzna i musze jak najszybciej do psychologa isc albo na oddzial jakis psych ale nie dla psychicznych
-- 27 lipca 2015, o 17:42 --
Dla tych co maja nerwice
-- 27 lipca 2015, o 17:42 --
Dla tych co maja nerwice
-
No widzisz czyli sam internista stwierdzil ze masz nerwice . A ze sprawa powazna to napewno nerwica uposledza nasze zycie . Ale uwierz ze nie musi wystarczy chciec .