Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy schizofrenie można sobie wmówić?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dokładnie tak. Ty piszesz, że się boisz - nerwica to nic innego jak przewlekły stres, stres tak mocny, że czujesz się dziwnie. Schizofrenia to nie jest stres tylko kompletny rozpad osobowości, tam nie ma miejsca za wątpliwości, na zastanawianie się czy to co robię jest normalne. Facet ma ponad 60 lat, rower składak i radochę z tego, że wystartuje w tour de pologne. Jutro pewnie wkręci sobie coś innego i uwierz mi, że nie ma możliwości, aby mu wytłumaczyć, że to co robi daleko odbiega od normy.
Wszelka radość obecna na świecie bierze się ze szczęścia, którego życzymy innym.
-
No nw moze rzsczywiscie racje macie
-- 21 lipca 2015, o 15:22 --
A te wrazenie np ze jak patrze na zdj jakies czy film i ktos sie patrzy to ze ktos sie patezy na mnie a tak na prawde wiem ze sie nie patrzy ? Dziwnie sie czujr wogole
-- 21 lipca 2015, o 15:22 --
A te wrazenie np ze jak patrze na zdj jakies czy film i ktos sie patrzy to ze ktos sie patezy na mnie a tak na prawde wiem ze sie nie patrzy ? Dziwnie sie czujr wogole

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ja piernicze ja stawiam drugie pol litra .
Ja mialem np tak ze szedlem ulica i jak widzialem ludzi do okola to czesto jak ktos byl podobny do jakiegos mojego znajomego to odrazu nakrecalem sie ze to ten moj znajomy i lek odrazu bo wiedzialem ze to gowno prawda . Dlatego naprawde idz do psychiatry .
-- 21 lipca 2015, o 15:00 --
Tak sie zastanawiam co bys zrobila gdybysmy powiedzieli ci ze masz schizofrenie . Co by to zmienilo . Ucieszyla bys sie . Bo przestalo by cie meczyc raczej jak juz byla bys pewna ze masz schiza . To normalni ludzie maja rodziny pracuja . Biora leki i zyja i sa szczesliwi jak np kolega foffu . Czy on siebczyms przejmuje fofuu chyba tylko tym czy starczy mu sil na turde polonia
Ja mialem np tak ze szedlem ulica i jak widzialem ludzi do okola to czesto jak ktos byl podobny do jakiegos mojego znajomego to odrazu nakrecalem sie ze to ten moj znajomy i lek odrazu bo wiedzialem ze to gowno prawda . Dlatego naprawde idz do psychiatry .
-- 21 lipca 2015, o 15:00 --
Tak sie zastanawiam co bys zrobila gdybysmy powiedzieli ci ze masz schizofrenie . Co by to zmienilo . Ucieszyla bys sie . Bo przestalo by cie meczyc raczej jak juz byla bys pewna ze masz schiza . To normalni ludzie maja rodziny pracuja . Biora leki i zyja i sa szczesliwi jak np kolega foffu . Czy on siebczyms przejmuje fofuu chyba tylko tym czy starczy mu sil na turde polonia
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
A foofu ma schizofrenie??
-
Tak ma
. Patrz jaki chlopak zadowolony z zycia kompletnie nie ty . Wiesz co . Ile ty masz lat . Skad jestes i ile klas skonczylas 

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
Sory zle przeczytalam
-
17 a co ?
-
No to mlodziutka jestes zycie przed toba . Przestan sobie wkrecac tenpierdoly nerwicowe . Zawijaj kiece masz wakacje opalaj cialko i na impreski smigaj . To jest recepta na nerwice . Tylko nie pij bo niepelnoletnia i czasem dopalaczy nie bierz !!!!!! .
- b00s123
- Odważny i aktywny forumowicz
lepszej rady nie znajdzieszbart26 pisze:No to mlodziutka jestes zycie przed toba . Przestan sobie wkrecac tenpierdoly nerwicowe . Zawijaj kiece masz wakacje opalaj cialko i na impreski smigaj . To jest recepta na nerwice . Tylko nie pij bo niepelnoletnia i czasem dopalaczy nie bierz !!!!!! .

"Wola psychiki daje wyniki"
-
Wiem, wiem to samo mi gadaja rodzice
-
No masz madrych rodzicow . Dlatego gdybym mogl to bym ci zrobil bana na internet calkowicie . Nie na forum tylko na caly swiat wirtualny . I zajmij soba i swoja mlofoscia . 17 lat dxiewczyno ja bym chcial miec tyle lat to nie zapomniane chwile . Nie zmarnuj tego mowi ci to kolega 10 lat starszy !!
-
Racje masz i to wielka.