Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy schizofrenie można sobie wmówić?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
niezbyt rozumiem. Ale jak to nie mam jak wszystko na to wskazuje moim zdaniem ?? Ja normalnie tego dluzejnie w ytrzymam jestem taka zmefzona codziennie , mam wrwzenie ze rzeczy sie ruszaja jak by, juz prawie nie mysle masakiera totalna;(( jeszcze mam tak ze jak patrze na jakies zdj to wydajw mi sie ze na mnie patrzy, ale wi em ze nie na mnie to samo tv;((((((
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Wiesz co idz do psychiatry lepiej bo tobie nie przetlumaczy .
-- 22 lipca 2015, o 16:46 --
Jeszcze dodam ze jak bys wkoncu wziela do siebie to ze na forum sa wszystkie potrzebne rzeczy do wyjscia z tego to bys wiedziala o czym mowie . Konfrontacja z lekiem poprostu zalosna jestes . Siedzisz klepiesz te swoje objawy i wkrecasz kazdemu ze masz schiza a miej sobie go i daj ty swiety spokoj . Ja odpadam
Chyba ze fotke wstawisz
-- 22 lipca 2015, o 16:46 --
Jeszcze dodam ze jak bys wkoncu wziela do siebie to ze na forum sa wszystkie potrzebne rzeczy do wyjscia z tego to bys wiedziala o czym mowie . Konfrontacja z lekiem poprostu zalosna jestes . Siedzisz klepiesz te swoje objawy i wkrecasz kazdemu ze masz schiza a miej sobie go i daj ty swiety spokoj . Ja odpadam
Chyba ze fotke wstawisz

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
Ale skad taka pewnosc, ze nie mam ??
A co do fotki to nie wstawie
A co do fotki to nie wstawie

-
- Administrator
Bo wiemy jak wyglada nerwica.
Kazde zaburzenie wyglada w charakterystyczny dla siebie sposob. gdybys poczytala te tematy i odlsuchala to co ci podalismy to tez bys mogla zobaczyc, co to jest nerwica i pomyslec w koncu sama (bo to sa pierwsze kroki do poprawy w koncu ogolnej) ze masz nerwice.
Wiesz jak wyglada biegunka? A wiesz jak wyglada ból zęba?
Tak my wiemy jak wyglada nerwica a jak schizofrenia.
Bardzo inaczej
Kazde zaburzenie wyglada w charakterystyczny dla siebie sposob. gdybys poczytala te tematy i odlsuchala to co ci podalismy to tez bys mogla zobaczyc, co to jest nerwica i pomyslec w koncu sama (bo to sa pierwsze kroki do poprawy w koncu ogolnej) ze masz nerwice.
Wiesz jak wyglada biegunka? A wiesz jak wyglada ból zęba?
Tak my wiemy jak wyglada nerwica a jak schizofrenia.
Bardzo inaczej

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
Bo masz objawy nerwicy, a nie schizofrenii. Jak pójdziesz do psychologa to powie Tobie dokładnie to samo.SukienkaKolorowa pisze:Ale skad taka pewnosc, ze nie mam ??
-- 22 lipca 2015, o 21:16 --
Po prostu musisz zrozumieć, że jednym z objawów nerwicy jest strach przed chorobami psychicznymi. Gdybyś faktycznie miała schizofrenie to byś się jej nie bała, bo zwyczajnie nie byłabyś świadoma tego, że cokolwiek w Twojej głowie się zmieniło. Ty sama doskonale nam opisujesz, że odczuwasz dziwność tego stanu, więc to już to wystarczy, żeby wykluczyć schizofrenię.
Wszelka radość obecna na świecie bierze się ze szczęścia, którego życzymy innym.
-
Sluchajcie slysze jakos tak dziwnie na uszy tak jak by glosniej barszo sie boje mial tak ktos? Nw czy mi sie to wydaje czy co 

-
Droga Sukienko. Zanim udasz się do psychologa to idź najpierw do swojej nauczycielki języka polskiego i poćwicz czytanie ze zrozumieniem.
Wszelka radość obecna na świecie bierze się ze szczęścia, którego życzymy innym.
-
Oj no pomylilp mi sie bo zas zybko pisalam
-
Tobie się pomyliła nerwica ze schizofrenią. Serio, niedługo już nikt Tobie nie odpisze, bo to nie ma sensu. Dostałaś już diagnozę, że to nerwica i nie ma potrzeby dalej wałkować tematu. Wszystkie objawy jakie opisujesz świadczą o nerwicy, absolutnie wszystkie.
-
Dobra a te glosne slyszenie ?? ;/
-

-- 22 lipca 2015, o 21:30 --
SukienkaKolorowa pisze:Dobra a te glosne slyszenie ?? ;/
A to juz objaw schizy jak glosniej slyszesz ja pierdyle . Wmowilas sobie

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
Serio ??;/
-- 22 lipca 2015, o 22:41 --
Jestem cala w strachu:(
-- 22 lipca 2015, o 22:41 --
Jestem cala w strachu:(
-
Ale.czego sie boisz jiznwiesz ze ja masz to przestan sie bac przeciesz schizofrenik sie nie boi tego ze ma chorobe . Juz mozesz sie wyluzowac
-- 22 lipca 2015, o 21:45 --
Chyba ze nie masz schizofreni bo jak sie boisz to kurde nie pasuje do schizofreni
-- 22 lipca 2015, o 21:45 --
Chyba ze nie masz schizofreni bo jak sie boisz to kurde nie pasuje do schizofreni