Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to na pewno HOCD?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Przeczytałem to co napisałeś, ten przekaz cały ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem, chodzi tu o to że mam po prostu przestać się obawiać że coś mi się zmieniło/ujawniło i po prostu przyjąć że tak może być i koniec?
-
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego 1-2 dni czuję że to hocd przeszło a później znowu przychodzi mam nadzieję że to nie ma nic wspólnego z orientacją
-
Zostawić te myśl.Świebodzinek pisze: ↑27 stycznia 2022, o 15:13Przeczytałem to co napisałeś, ten przekaz cały ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem, chodzi tu o to że mam po prostu przestać się obawiać że coś mi się zmieniło/ujawniło i po prostu przyjąć że tak może być i koniec?

-
-
Miałem sen, przypomnienie co zrobilem z bratem... Jestem załamany czuje jakby mi się to podobało... Nie wiem czy ja się wypieram swojej seksualnosci czy co jest ze mną nie tak, niech to się skończy...
-
Mam nadzieję że ten sen naprawdę nic nie znaczył i nie był czegoś przesłanką, najlepsze jest to że nie czułem przy tym strachu co zaczęło potęgować moje obawy XD
-
- Gość
Mariusz nie mów, że sny prorocze, bo proroczymi nazywa się te, które mają się spełnić :o normalny sen ukazujący to, czego się boisz, to był
-
-
Świebodzinek pisze: ↑28 stycznia 2022, o 01:59Miałem sen, przypomnienie co zrobilem z bratem... Jestem załamany czuje jakby mi się to podobało... Nie wiem czy ja się wypieram swojej seksualnosci czy co jest ze mną nie tak, niech to się skończy...
W skrócie to straszaki, myślisz o tym cały czas i masz takie sny, cały paradoks w tym nie bać się snów i myśli.
-
- Gość
Kiedyś lubiłam sarkazm, dziś już nie lubię 
Żarty żartami, ale czasem niechcący uderzy się w jakiś czuły punkt, żarty się kończą... I kolega staje się mściwym skrytobójcą

Żarty żartami, ale czasem niechcący uderzy się w jakiś czuły punkt, żarty się kończą... I kolega staje się mściwym skrytobójcą