Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to na pewno HOCD?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wierzę, mega dużo mi już pomogliście za co będę wam wdzięczny do końca życia, pomagając mi, pomagacie też mojej przyjaciółce która poznała mnie na tym forum i jest w gorszej sytuacji niż ja i za pomocą waszych rad ją wspieram jak tylko umiem
-
Wiesz, orientacja seksualna to jest po prostu identyfikacja siebie, chłopak który od zawsze czuł się Hetero, oglądał kobiety, fantazjował o nich i po prostu latał za nimi na 2 koniec świata gdy się dowie że jest homo lub bi to się może załamać, ja akurat tak nie zrobię bo od początku mojego HOCD powtarzałem psycholog że jakbym czuł popęd do facetów i byl homo to bym z tym żył i pogodził się jakoś z takim życiem
-
- Gość
Haha ciekawe co sobie ta Twoja koleżanka myśli, jak wchodzi w Twój temat i czyta o sobie 

-
Za co tak właściwie? Za to że staram się pomóc? Troszkę głupie podejście, jest świadoma tego że piszę z wami i też mi pomagacie, to działa w 2 strony, otrzymana wiedzę staram się jej przekazywać i jakoś to wychodzi (mam nadzieję)
-
Naprawdę uważasz że tylko dzieciaki się zaspokajają? Przecież to jest indywidualna sprawa kto jak się zaspokaja, jedni lubią wchodzić w zwierzęta i nie powinno nas to obchodzić, masturbacja nie jest zła jak się czuje popęd i ma się na nią ochotę