Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to na pewno HOCD?
-
- Gość
Hetero czy Bi, to nie ma znaczenia... Wciąż masz wybór by być z dziewczyną... I tak samo jak jest małżeństwo i komuś w tym małżeństwie się zauroczy w kimś postronnym, to wciąż ma wolną wolę by się temu przeciwstawić i odczekać to chwilowe zauroczenie, by pozostać przy małżonku
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Szczerze chciałbym sobie z tym sam poradzić, nie lubię chodzić do lekarzy itp, miałem umówionego seksuologa z początku mojego HOCD ale wyszło tak że dostałem kwarantannę i nici z teog były, ale z waszą pomocą i Piotrka który mi na Facebooku doradzał mi się naprawdę poprawiło za co dziękuję z całego serca
-
-
Wiesz, coś wiem o tym bi że wolna wola i takie tam, ale jestem osobą która nie ma pociągu do facetów, nigdy w życiu nie przyszło mi do głowy na widok faceta mieć myśli żeby z nim być w związku lub mieć intymne relacje, przecież mnie dawanie komuś się czegoś napić ode mnie brzydziło hahamadmag87 pisze: ↑25 stycznia 2022, o 16:43Hetero czy Bi, to nie ma znaczenia... Wciąż masz wybór by być z dziewczyną... I tak samo jak jest małżeństwo i komuś w tym małżeństwie się zauroczy w kimś postronnym, to wciąż ma wolną wolę by się temu przeciwstawić i odczekać to chwilowe zauroczenie, by pozostać przy małżonku
-
-
Myślicie że jest dla mnie jakiś ratunek oprócz latania po lekarzach itp?
-
Czyli mam totalnie zaprzestać zaspokajaniu się?
-
Ja mam te myśli 24h, nie narzekam.Świebodzinek pisze: ↑25 stycznia 2022, o 16:50Myślicie że jest dla mnie jakiś ratunek oprócz latania po lekarzach itp?
-
Tak.
-
Jakie myśli? W sensie ja zadalem pytanie co do tego "Uzależnienia" i tego że coś mi się dzieje z tym penisem jak widzę ten stosunek 2 facetówmario546 pisze: ↑25 stycznia 2022, o 16:53Ja mam te myśli 24h, nie narzekam.Świebodzinek pisze: ↑25 stycznia 2022, o 16:50Myślicie że jest dla mnie jakiś ratunek oprócz latania po lekarzach itp?