Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy ja ją/jego kocham? Zanik uczuć? Strata emocji?
-
- Gość
Co robicie kiedy te myśli o tym ze nie kochacie staja się bardzo realistyczne? Jak odciagacie od tego uwagę?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja nic nie robie juz... W koncu przechodzi...załamana20 pisze: ↑23 września 2017, o 16:48Co robicie kiedy te myśli o tym ze nie kochacie staja się bardzo realistyczne? Jak odciagacie od tego uwagę?
-
No niestety to dziadostwo strasznie skacze mi tez po tematach, a na poczatku lekarce nie chcialam wierzyc ze jak skonczy sie jeden temat to zacznie sie drugi a tu szok bo to prawda. Ale pokolei mijaja te tematy i stad wiem ze to tylko nerwica... Najgorzej jest w stresujacej sytuacji yo wtedy juz mysli i dalej stres sie napedza
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
-
I znowu popelnilam blad. Chcialam poczytac o zaklamanych myslach i napotkalam tytul artykulu ze zyje w zaklamanym swiecie- vos w tym stylu i juz stres ze to o mnie. Oczywoscie nie czytalam artykulu ale jednak sie przestraszylam na moment. Ale powoli jest lepiej... Znowu
-
- Gość
Ja dzisiaj przeczytalam głupi cytat i spanikowalam ale logiczne myślenie i szybko przeszło
ale niedobrze mi trochę bo moje myśli przeplatają się z jak cudownie ze go zobacze do wcale nie chce go widziec. No nic trzeba olac! Miłej niedzieli 

-
Rob tak i mam nadzieje ze minie szybko. Ja tez ze skrajnowsci w skrajnosc skacze troche...załamana20 pisze: ↑24 września 2017, o 13:06Ja dzisiaj przeczytalam głupi cytat i spanikowalam ale logiczne myślenie i szybko przeszłoale niedobrze mi trochę bo moje myśli przeplatają się z jak cudownie ze go zobacze do wcale nie chce go widziec. No nic trzeba olac! Miłej niedzieli
![]()
no ale nic.... Trzeba to przezyc. Mi jak za duzo stresow przyszlo to jakby mozg pomieszal osoby w mojej glowie i czasem dla glowy jestem z moim eks mezem i moze dlatego tak do dupy sie czuje i sie stresuje tym bo z tamtym nie chce miec nic wspolnego... A poznalam wspanialego czlowieka i z nim zapragnelam byc
-
- Gość
Robię tak, chce żeby w końcu było dobrze i nieraz jest cudownie a nieraz się cofam. Najgorsze są momenty kiedy to wszystko wydaje się prawdziwe 

-
Najwazniejsze jest to zeby uwierzyc ze to co wtedy poczulismy to byla prawda i ze nadal tego chcemy. Mnie boli to ze czasem mi sie miesza imie w myslach lub wyobrazenie osoby... Ale to kolejna sztuczka nerwicy... Wiem o tym... Cokolwiek zeby mnie zdolowac i zestresowac. O bylym nawet nie mysle bo mialam go juz dosc serdecznie, a mysli ciagle cos mieszaja w glowce... Wybralam swojego obecnego partnera i mimo ze ma wady rozne i tak pragne z nim byc... A to czy to dobry wybor okaze sie za kilka kilkanascie lat dopiero.załamana20 pisze: ↑24 września 2017, o 13:58Robię tak, chce żeby w końcu było dobrze i nieraz jest cudownie a nieraz się cofam. Najgorsze są momenty kiedy to wszystko wydaje się prawdziwe![]()