A słuchajcie mam jeszcze dość takie ważne pytanie. Niedługo mam mieć operację i czy ta derealizacja jest jakimś przeciwwskazaniem do tego ??
Podczas znieczulenia ?
Wiecie coś o tym ?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Może chcecie pogadać ?
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Derealizacja to nawet nie choroba przeciez, tylko objaw i skutek lęku, stresu, przemeczenia, depresji, nie ma zadnych przeciwskazan do czegokolwiek majac dd. To jest stan umyslu, twojego strachu i to wszystko.
- Mr.DD
- Odważny i aktywny forumowicz
Oczywiście, że tak, obcość do rodziny to jeden z typowych objawów 

Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć.
Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce.
Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Z jednej strony cieszy mnie ta informacja a z drugiej martwi bo czuje sie taka osamotniona, ze chce do mamy a jak widze jej twarz to niby to nie ona, jakas inna. Jeju, ze takie cos moze sie z czlowiekiem dziać ; ( 

- Mr.DD
- Odważny i aktywny forumowicz
Rozumiem Cię, bo ja też czuję się w tym gównie strasznie osamotniony. Ale z drugiej strony wiesz że to Twoja mama, logicznie to wiesz i pamiętaj że tak naprawdę w głębi serca czujesz do niej to co zawsze. Po prostu twój świat jest przesłonięty lękiem i nie reagujesz na pewne rzeczy. Ale nic się nie zmieniło, postaraj się odnaleźć w sobie to co jest w Tobie 

Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Obcośc rodziny to cholernie przykry objaw ja nic nie czuje wgl do rodziny i jakoś nie poznaje matki co dla mnie jest największym bólem nie jesteś sama wiem jak to boli..
Pewny jestem tego, że wystarczy tylko przecierpieć, żeby wygrać.