Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
bardzo slabe libido
-
- Zarejestrowany Użytkownik
ale wenlafaksyne bralem ledwie 2 tygodnie.
Mistrz 2021 (L)
-
perazin bralem wczesniej ,jakos przez poltora miesiaca chyba albo dwa.kretu cos mi mowi ze to nie jest wplyw leków a powazniejsza przyczyna.moze to nerwica seksualna.
Mistrz 2021 (L)
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Polecam produkt black maca czarna maca strength and fertility niestety nie mam info po polsku ale jest to mocny stymulant libido najlepiej pic w proszku. Seba znajdź info w necie dobrym produktem naturalnym jest Huanarpo macho and black maca. Libido odzyskuje sie w ciagu kilku tygodni.sebastian86 pisze:perazin bralem wczesniej ,jakos przez poltora miesiaca chyba albo dwa.kretu cos mi mowi ze to nie jest wplyw leków a powazniejsza przyczyna.moze to nerwica seksualna.
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
-
dzieki halina, ale te preparaty sa pomocne w nerwicowych przyczynach ozieblosci czy w przyczynach organicznych?
-- 26 grudnia 2016, o 18:09 --
trudno dostepne te afrodyzjaki
Mistrz 2021 (L)
-
http://www.inkanatural.com/en/arti.asp? ... narpo-malesebastian86 pisze:dzieki halina, ale te preparaty sa pomocne w nerwicowych przyczynach ozieblosci czy w przyczynach organicznych?
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
-
tak maca jest bardzo dobra! Wlasnie pomagam sobie nia, opuszczajac leki antydepresyjne. Efekt ? Ciezko na razie powiedziec, bo pije mace trzeci dzien.11:11 pisze:Hehe chciałem napisać właśnie w tym dziale o Macca widząc ten wątek , ale widzę że Halinka dobrze wie co dobretutaj artykuł o Macca
nigdy mało seksualności
![]()
i naszego zdrowia .
http://www.naturalna-medycyna.com.pl/ma ... -maca.html
-
z tego co wiem to najlepiej kupowac ziola w sklepach stacjonarnych.a w takich nie dostane macy
-- 20 stycznia 2017, o 22:35 --
czy ktos zna terapeute seksuologa ktory przyjmuje na nfz w warszawie?
-- 2 marca 2017, o 18:52 --
psycholog mi niedawno powiedziala ze prawdopodobnie utracilem popęd seksualny.czy to juz czas na viagre?
-- 20 stycznia 2017, o 22:35 --
czy ktos zna terapeute seksuologa ktory przyjmuje na nfz w warszawie?
-- 2 marca 2017, o 18:52 --
psycholog mi niedawno powiedziala ze prawdopodobnie utracilem popęd seksualny.czy to juz czas na viagre?
Mistrz 2021 (L)
-
mialem dzis sytuację intymną z kobietą ,wszystko fajnie niby ale poziom doznan slaby.brak odpowiedniej wrazliwosci na pieszczoty i dotyk.niepokoje sie i zastanawiam z czego to wynika...
Mistrz 2021 (L)
- Kretu
- Odburzony Wolontariusz Forum
Wynika z niskiego poziomu dopaminy ew testosteronu, testosteron i dopamina muszą ze sobą współgrać, obniżenie jednego z nich powoduje znaczny spadek libido, masz objawy przypominające obniżony poziom dopaminy = nie masz libido. I to wszystko ;p wrzuć l-dope, 50 mg b6 i rhodiole w dawce 100-200 mg 3% rosavin na czczo. I dorzuć 500-1000 mg choliny, dwuwinian choliny, bitartrate mozesz kupic na allegro w proszku jest tania, dobrze reguluje dopamine
Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Kretu, podniecają mnie te Twoje chemiczne wywody. Zawsze to na mnie działa... Tylko jedną rzecz bym zakwestionował - rozawiny. Nie zwracajcie na nie uwagi bo są obojętne. Trochę poczytałem i wiem, że w Różeńcu najważniejszy jest salidrozyd
A'propos testosteronu - cynk zdaje się wpływać na jego poziom. Niedobory tego pierwiastka to zło 

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
-
testosteron mam w porzadku.a nawet wysoki.bylem na wizycie u seksuolozki-psycholozki i raczej nie polecala zadnych suplementow.
Mistrz 2021 (L)
-
bylem juz na dwoch wizytach u seksuolozki i jakos nie czuje sie spokojniejszy...mam obawe ze dlugo mi zajmie powrot do sprawnosci intymnej
Mistrz 2021 (L)
- Mariusz87sk
- Odważny i aktywny forumowicz
Leki maja olbrzymi wplyw na jakosc wspolzycia i wiem co mowiesebastian86 pisze: ↑26 grudnia 2016, o 17:51perazin bralem wczesniej ,jakos przez poltora miesiaca chyba albo dwa.kretu cos mi mowi ze to nie jest wplyw leków a powazniejsza przyczyna.moze to nerwica seksualna.

-
tylko ze ja nawet mam problem przy probach masturbacji...biore pregabaline.Mariusz87sk pisze: ↑30 lipca 2017, o 12:39Leki maja olbrzymi wplyw na jakosc wspolzycia i wiem co mowiesebastian86 pisze: ↑26 grudnia 2016, o 17:51perazin bralem wczesniej ,jakos przez poltora miesiaca chyba albo dwa.kretu cos mi mowi ze to nie jest wplyw leków a powazniejsza przyczyna.moze to nerwica seksualna.generalnie jest grupa antydepresantow ktore komplikuja zycie intymne sam przerabiam podobny temat gdyz biore obecnie sulpiryd 50mg i ten lek skutecznie zaburza libido. Zdazaja sie sytuacje ze glowa ma ochote a nasz towarzysz ma to gdzies
seba czytajac Twoje posty napisales ze nawet stymulacja nie idzie jak powinna...wydaje mi sie ze jestes tak juz nakrecony na ten temat ze cokolwiek jest zwiazane z sexem wprowadza Cie w dyskomfort...czasami jest tak ze sex z partnerka niewychodzi a masturbacja tak generalnie niejest to nic dziwnego dla mnie poniewaz podczas zblizenia z partnerka zamiast skupic sie na przyjemnosci ogolnej skupiamy sie tylko na tym w skrocie zeby stanal i stal do konca i wtedy pojawia sie problem bo u osob ktore maja problem z tym zazwyczaj jest tak ze albo wogole niema wzwodu albo jest ale tylko chwilowy a podczas masturbacji niektore czynnik problematyczne dla nas znikaja. Seba a bierzesz teraz jakies leki?
Mistrz 2021 (L)