Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ashwagandha
-
- Zarejestrowany Użytkownik
To jest cudowny suplement.
Obecnie biorę jedną tabletkę ekstraktu z firmy Swanson.
Działa na mnie lepiej niż SSRI przepisywane przez psychiatrę - już ich nie biorę .
Polecam na nerwice i depresję . Spróbujcie. Efekty nawet od razu są. Jestem mega zaskoczony
Obecnie biorę jedną tabletkę ekstraktu z firmy Swanson.
Działa na mnie lepiej niż SSRI przepisywane przez psychiatrę - już ich nie biorę .
Polecam na nerwice i depresję . Spróbujcie. Efekty nawet od razu są. Jestem mega zaskoczony

- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Około miesiąca

Tommy, ile zamierzasz łykać ashwaghandę? Ja się zastanawiam czy tak z 2-3 miesiące I potem przerwę sobie zrobić.
Dorzucam też w najbliższym czasie duży kompleks witamin B I dobry probiotyk z Lactobacillus rhamnosus (6 miliardów) - Kretu kiedyś pisał fajny artykuł o mikroflorze jelitowej I tym wybranym szczepie bakterii

"Najlepszym szczepem pożytecznych bakterii jest Lactobacillus rhamnosus GG, jego dwutygodniowe podawanie w dawkach 5mld dziennie było porównywane w badaniu u osób z zaburzeniami depresyjnymi/nerwicowymi ze stosowaniem 20mg fluoxetyny, wyniki i odczucia były niemal identyczne, na plus wyszedł jednak szczep Lactobacillus rhamnosus GG ponieważ jego stosowanie było pozbawione jakichkolwiek skutków ubocznych. "
Ostatnio zmieniony 6 listopada 2017, o 12:28 przez Olalala, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nipo
Powiedzcie mi cos o tej ashwagandzie co tonie jest i czy polecAcie?jaka cena?gdzie mozna kupic?i jak to działa?ma jakies skutki uboczne?Olalala pisze: ↑6 listopada 2017, o 12:24Około miesiącabardzo ładnie wycisza, ja czuję coś takiego jakby emocje były za szybą, takie spłaszczone I czuje większy spokój
nawet jak się denerwuję albo złoszczę to nie czuję takiego wewnętrznego rozedrgania.
Tommy, ile zamierzasz łykać ashwaghandę? Ja się zastanawiam czy tak z 2-3 miesiące I potem przerwę sobie zrobić.
Dorzucam też w najbliższym czasie duży kompleks witamin B I dobry probiotyk z Lactobacillus rhamnosus (6 miliardów) - Kretu kiedyś pisał fajny artykuł o mikroflorze jelitowej I tym wybranym szczepie bakterii![]()
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Olalala pisze: ↑6 listopada 2017, o 12:24Około miesiącabardzo ładnie wycisza, ja czuję coś takiego jakby emocje były za szybą, takie spłaszczone I czuje większy spokój
nawet jak się denerwuję albo złoszczę to nie czuję takiego wewnętrznego rozedrgania.
Dorzucam też w najbliższym czasie duży kompleks witamin B I dobry probiotyk z Lactobacillus rhamnosus (6 miliardów) - Kretu kiedyś pisał fajny artykuł o mikroflorze jelitowej I tym wybranym szczepie bakterii
"Najlepszym szczepem pożytecznych bakterii jest Lactobacillus rhamnosus GG, jego dwutygodniowe podawanie w dawkach 5mld dziennie było porównywane w badaniu u osób z zaburzeniami depresyjnymi/nerwicowymi ze stosowaniem 20mg fluoxetyny, wyniki i odczucia były niemal identyczne, na plus wyszedł jednak szczep Lactobacillus rhamnosus GG ponieważ jego stosowanie było pozbawione jakichkolwiek skutków ubocznych. "
Nie wiem jeszcze, może będę stale łykać . Może dorzuce 2x dziennie.
Wiesz taka przerwa, to też efekt psychologiczny, bo za 2 miesiące mogę się założyć że będziesz myśleć,że już nie działa. Więc odstawiasz. Po się już na początku ograniczać.
- Nipo
- Olalala
- Nipo
- Nipo
Ja biore 2 miesiace i czulem sie na poczarku ze mi bardzo pomagalo a od jakis paru dni tak jakby nie działało