Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Jak zapłaciłaś?? Za chomika? Przecież to opłata za piracenie, a nie za książkę 

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
To samo co w nagraniach....?
Opanowac lek w porownaniu do nagran i calego tematycznego tutejszego forum to jest to kupa gowna
tak jak i ta druga ksiazka
(obie czytalem)
Nie mowie zeby nie czytac sobie osobnych pozycji ale nie porownujcie nawet tego do siebie
Tam to sa lakoniczne wyjasnienia spraw ktore tutaj sa omowione maksymnalnie szczegolowo 
Wnerwilem sie na takie porownanie
Ale to pewnie chodzi ze jest to w formie ksiazki to niby bardziej naukowe...xd ah ta moc psychologi i naiwnosci xd
Opanowac lek w porownaniu do nagran i calego tematycznego tutejszego forum to jest to kupa gowna

Nie mowie zeby nie czytac sobie osobnych pozycji ale nie porownujcie nawet tego do siebie

Wnerwilem sie na takie porownanie

Ale to pewnie chodzi ze jest to w formie ksiazki to niby bardziej naukowe...xd ah ta moc psychologi i naiwnosci xd
-
Ja się nie znam xD Według mnie obraz zaburzenia jest tam dobrze pokazany i ta wiedza nie wykracza wiele poza nagrania i tyle o to mi chodziło 
Naukowe tak, może o to mi chodizło xD Ja po tej ksiązce i tak na początku lęków dostałam, ale to szczegół xD Ale jest spoko, ale jak mam wybrać do wole Szaffera

Naukowe tak, może o to mi chodizło xD Ja po tej ksiązce i tak na początku lęków dostałam, ale to szczegół xD Ale jest spoko, ale jak mam wybrać do wole Szaffera
Miej wyjebane, a będzie ci dane :)
- PANGIRYK
a kojarzycie autoterapię REBT? waham się czy nie zacząć? Co sądzicie?
http://www.autoterapia.eu/p/spis.html
http://www.autoterapia.eu/p/spis.html
- siwa
Hej. Pisze bo mam dzisiaj troche gorszy dzien. Tzn odczuwam dzisiaj lek wolnoplynacy. Przez caly dzien w pracy jakos sobie radziłam, chociaz dostalam malego ataku paniki ale go przetrwalam i jakos potem niby ok. Wieczorem nawet poszlam na spacer zeby tylko sie zrelaksować ale teraz zlapal mnie taki dol i placz ze juz mam tego dosyc, ze to mnie meczy i ze boje sie kolejnego ataku paniki, i poza tym dlaczego musze cierpieć i ze chce byc wkoncu szczesliwa... Wolna od tego...
Tchórzem jest ten, kto się boi i ucieka, a ja się boję, ale nie uciekam. - Fiodor Dostojewski
Ten, kto ma odwagę sądzić samego siebie, staje się coraz lepszy. - Albert Schweitzer
Odwaga to panowanie nad strachem, a nie brak strachu. - Mark Twain
Doskonała miłość odrzuca lęk. - 1 List św. Jana 4,18
Bóg daje nam odwagę, by iść pod prąd- papież Franciszek
Nie bój się wielkiego kroku-nie pokonasz przepaści dwoma małymi.- David Lloyd George
Strach zapukał do drzwi, otworzyła mu odwaga i nikogo tam nie było. - kard. Stefan Wyszyński
Odwaga jest to wiedza o tym, czego się bać, a czego nie. - Platon
Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć- Napoleon
Ten, kto ma odwagę sądzić samego siebie, staje się coraz lepszy. - Albert Schweitzer
Nie bój się wielkiego kroku-nie pokonasz przepaści dwoma małymi.- David Lloyd George
Strach zapukał do drzwi, otworzyła mu odwaga i nikogo tam nie było. - kard. Stefan Wyszyński
- siwa
Oj to prawda... I w porównaniu z innymi atakami nie byl on az tak silny. Ale niestety otoczyła mnie bezsilność i brak wiary w siebie i ze to tylko nerwica .,,
Tchórzem jest ten, kto się boi i ucieka, a ja się boję, ale nie uciekam. - Fiodor Dostojewski
- jacobsen
Ti ci aktualnie przeżywam to kryzys przez wielkie K. Nie wiem co robić, to co czuje, moje objawy to totalny koszmar. Uczucie PUSTKI w klatce piersiowej, uczucie jakby serce stanęło, wrażenie, że za moment zemdleję lub dostanę ataku serca... To wszystko jest tak realne, tak straszne. Nie radzę sobie, znowu tracę wiarę w nerwicę. Znowu zaczynam myśleć, że zbliża się mój koniec...
- zlekniona
Hej!
Piszę w sumie, bo chciałam podziękować martusia1979 i ana za wparcie kilka dni temu, kiedy pisałam o strasznych wieściach, które otrzymałam - dziewczyny, dziękuję, i dziękuję przy okazji za to forum. Był to problem o którym nie mogłam porozmawiać z nikim, a tutaj zawsze znajdzie się jakaś dobra duszyczka
Piszę, że był to problem, bo faktycznie był. Wyrok, który otrzymałam w zeszły piątek, czyli HIV okazał się fałszywym alarmem, co potwierdziły kolejne badania. Trudno powiedzieć dlaczego poprzedni wynik wyszedł pozytywnie, być może źle przechowywana próbka, a może milion innych czynników. Nieważne, wiem, że jestem zdrowa, i to jest najważniejsze. Teraz mogę już z całą pewnością powiedzieć, że to był najgorszy tydzień w moim życiu, prawdziwy koszmar.... choć nie było w nim typowych nerwicowych objawów. Podczas głębokiej nerwicy, depersonalizacji itp... sądziłam że naprawdę nie istnieje gorszy stan. Teraz już wiem, że byłam w błędzie.
Nie życzę tego nikomu, za to życzę dużo siły i wytrwałości wszystkim nerwicowcom, bo życie czasem wystawia nas na bardzo ciężkie próby, a my po prostu musimy jakoś to przetrwać
Piszę w sumie, bo chciałam podziękować martusia1979 i ana za wparcie kilka dni temu, kiedy pisałam o strasznych wieściach, które otrzymałam - dziewczyny, dziękuję, i dziękuję przy okazji za to forum. Był to problem o którym nie mogłam porozmawiać z nikim, a tutaj zawsze znajdzie się jakaś dobra duszyczka

Piszę, że był to problem, bo faktycznie był. Wyrok, który otrzymałam w zeszły piątek, czyli HIV okazał się fałszywym alarmem, co potwierdziły kolejne badania. Trudno powiedzieć dlaczego poprzedni wynik wyszedł pozytywnie, być może źle przechowywana próbka, a może milion innych czynników. Nieważne, wiem, że jestem zdrowa, i to jest najważniejsze. Teraz mogę już z całą pewnością powiedzieć, że to był najgorszy tydzień w moim życiu, prawdziwy koszmar.... choć nie było w nim typowych nerwicowych objawów. Podczas głębokiej nerwicy, depersonalizacji itp... sądziłam że naprawdę nie istnieje gorszy stan. Teraz już wiem, że byłam w błędzie.
Nie życzę tego nikomu, za to życzę dużo siły i wytrwałości wszystkim nerwicowcom, bo życie czasem wystawia nas na bardzo ciężkie próby, a my po prostu musimy jakoś to przetrwać

Matką wolności jest dyscyplina - Leonardo Da Vinci
-
Zlekniona..ciesze sie ze wszysyko dobrze...teraz masz niezlego motorka do walki...dla mnie byl by to taki kop w tylek ze teraz juz nic nie bylo by takie straszne. No wiec glowa do gory i odburzaj sie.Trzymam kciuki.
Jesli sie cofasz, to tylko po to zeby wziac rozbieg.
Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
-
Zlekniona to super! Ci lekarze i badania czasem potrafią napędzić strachu. Jacobsen wiem co czujesz. U mnie też jazda sercowa na maxa. Szybkie tętno dodatkowe skurcze i ataki parę razy dziennie. A było już tak pięknie. Ja niby wiem że to nerwica ale gdzieś tam jeszcze trochę się boję.