nic dziwnego ,że tak się czujesz naczytałaś się i nakręciłaś.martyna30 pisze:Czesc dzis jest tragedia.nie mogę odciągnąć myśli caly dzien czytałam o chorobach w intern.i boje sie dziwnie czuje w glowie ucisk z takim dretwieniem i ucisk w szyji i uszach i szczeki nie mogę przelykac aż mi sie gorąco co chwile robi.ja patrzę w dol tez tak dziwnie w glowie jakby cos mislo mi zmiażdżyć głowę i przez chwile nie wiedziałam co mowie dziwnie sie zrobilo telepie mnie boje się ze to udar normalnie tak jakbym czuła mozg z nieprzyjemnym mrowieniem.nie czuje sie jakbym nie istniał tu i miała zemdleć szooook
Gdzies w moim poście opisywałam te stany związane z głową nic ci się nie dzieje to naturane w nerwicy!
Drętwienia, uciski ,zaciski , mrowienia, napięcia ,przelewania , dretwienia karku , dretwienia polików i szczęki nic nowego nie bój się tego pozwól aby to popłyneło i przeminie oczywiście objawy jeszcze będą ale nie myśl o nich nie nadawaj im znaczenia wprowadż mowę wewnętrzna i zobaczysz rezultat. Nic w tym dziwnego i nowego ja już to przerobiłam i przerabiam nie raz !

dodam,że są to napięcia i te w głowie które też mogą zakończyć się bólem głowy ale to nie grożne nic ci nie pęknie