Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Może dlatego,że przy tym osiołku czułam sie bardzo bezpiecznie i nie myślałam o lękach 

Sztuką jest w poznawaniu człowieka, przez pryzmat ciała poznać jego duszę.
-
No nie wiem czy chciałby sie dać zamknąć w stajni 

-
Mam nadzieję,że zabawa się udała
W końcu daleko do domu nie miałaś
Ja dzisiaj idę z córką na Galę Tańca.Prosiła mnie,żebym z nią poszła a ja nie chciałam kolejny raz odmawiać.Mam nadzieję,że będzie dobrze 

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
No u mnie nawet nawet sie udało
Ale to tylko dlatego że nie miałam daleko ale i tak musiałam wczesniej wyjść bo niepotrzebnie dałam sobie wcisnac 3 drinka.
I zaczełam się źle czuć. Ale i tak dobrnełam do 3 w nocy
I czułam się nieźle a zazwyczaj unikam takich spotkań jak ognia bo najgorzej się wtedy czuje kiedy nerwica nadal hula we mnie.
Wikatoria tez będziesz się fajnie bawiła i własnie napisz jak było

I zaczełam się źle czuć. Ale i tak dobrnełam do 3 w nocy

Wikatoria tez będziesz się fajnie bawiła i własnie napisz jak było

-
Hej wszystkim. Wikatoria przeczytałam że lek zmieniłaś, a ja niedługo misiąc na Lexapro łykam juz 10 mg. Powiedz mi czy ty na 10 mg czułaś chociaż jakaś róznice???? Modle się obym nie musiała zmieniac leku.
A tak to udanych tanców a reszcie udanego wieczorku. Chociaż mój skończy się niedługo na filmie helikopter w ogniu
A tak to udanych tanców a reszcie udanego wieczorku. Chociaż mój skończy się niedługo na filmie helikopter w ogniu

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Hej Iwa ty nie pytak Wikatorii jak się czuła po 10 mg tylko powiedz lepiej czy ty czujesz po tym jakąs poprawę. Przy lekach tych lepiej się nie sugerować jak działało na kogoś innego. Kiedys łykałam i pomagały a teraz poczytałam typowo o lekach i coś mi nie najlepiej lek pomaga...
-- 20 listopada 2010, o 18:23 --
Apropo filmu tez go ogladałam i zryczałam się jak durna
-- 20 listopada 2010, o 18:23 --
Apropo filmu tez go ogladałam i zryczałam się jak durna

-
Było super
Początek był kiepski.Stałam w tłumie ludzi i było nawet ok do czasu kiedy zamkneli drzwi I zgasili światło.Poczułam lekką panike ale jak chłopcy wyszli tańczyć to głupie myśli zniknęły
Ogólnie to cieszę się,że wyszłam i sie dobrze bawiłam.Ostatnio na takiej imprezie byłam chyba ze 2 lata temu 

- Słoneczko
Aj i jednak nie ma tak dobrze, znowu to samo wszystkie wyniki powychodziły dobrze, znowu mówią jest pan zdrowy to "tylko" psychika niech pan sobie znajdzie zajęcie i będzie dobrze... jasne... tylko, że to się nie stało z braku zajęć tylko to zajęcia i wszystkie dobre rzeczy zniszczyło i już żadne zajęcia nic nie dają. Jak zawsze tylko narobią nadzieji, że to coś do szybkiego wyleczenia itp, a jak zwykle wyjdzie na porytą psyche i dalej trzeba się męczyć.
To jest glos tych, którzy bez szans o życie walczą każdego dnia...
-
Słoneczko,to trzeba się cieszyć z tego,że fizycznie jesteś zdrowy
Wiem jak się czujesz,bo ja też zawsze myślałam,że może mam chora tarczyce,dostanę leki i będzie ok.A tak zdajemy sobie sprawę,że z psychiką jest gorzej.Nie ma na to cudownej pigułki po której wszystko przejdzie.Trzeba cały czas walczyc ze sobą i swoimi słabościami i lękami

-
A wlasnie mnie takiej cudnownej pigułki potrzeba
Witam wszystkich mam na imie Arturek i mam nerwicę mieszaną
Trochę natrectw trochę leków.
Pisze tutaj do Słoneczka bo ty pisałes coś o gardle i rozumiem że to wyszło że tez od psychiki?? Mnie meczą własnie takie same objawy jakby ciągle musiał coś odkrzsztuszać. Kiedyś było mniej tego ale teraz to mam to całe dnie.

Pisze tutaj do Słoneczka bo ty pisałes coś o gardle i rozumiem że to wyszło że tez od psychiki?? Mnie meczą własnie takie same objawy jakby ciągle musiał coś odkrzsztuszać. Kiedyś było mniej tego ale teraz to mam to całe dnie.
-
Cześc Artur
Każdy z nas miał chyba uczucie przeszkody w gardle.Ja to jakoś przezyłam ale najbardziej nie lubie jak mi się serce potyka
Wtedy ogarnia mnie panika.Leczysz się?

-
Jasne że się leczę od sporego czasu już. Kiedyś miałem już problemy z atakami itp ale leki albo pogaduchy u psychologa rozwiazały sprawe. teraz jest duzo gorzej bo objawów wiecej a to zawsze niekomfortowo jest wtedy.
Najgorzej z tą gulą w gardle ale też z tym uczuciem flegmy w gardle i chrzakaniem kaszlaniem czasemludzie się za mną ogladają jak chrycham
Potykania się serca tez przerabiam.
Najgorzej z tą gulą w gardle ale też z tym uczuciem flegmy w gardle i chrzakaniem kaszlaniem czasemludzie się za mną ogladają jak chrycham

Potykania się serca tez przerabiam.