Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie pomyślałam o natrętach w pasmanterii - to dobra wróżba 

-
wiem,wiem
mam nadzieję, że gdy zacznę pracować w pasmanterii (
) to nie będę mieć natrętów
I Ty też, i my wszyscy!!!

-
Nie ma innej opcji

-
Kurcze, czy ktoś się wkręcił tym samolotem. Pilot miał problemy psychiczne.....Szłam do pracy i to usłyszałam i od razu gorąco mi się zrobiło.Taki wiadomości działają na mnie okropnie 
-- 27 marca 2015, o 10:29 --
Bo to taki strach, że "jak ja coś takiego wymyśle bo mi się coś pokręci? albo nie wytrzymam i coś zrobie?" okropne uczucie i lęk.

Bo to taki strach, że "jak ja coś takiego wymyśle bo mi się coś pokręci? albo nie wytrzymam i coś zrobie?" okropne uczucie i lęk.
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
-
betii pisze:Kurcze, czy ktoś się wkręcił tym samolotem. Pilot miał problemy psychiczne.....Szłam do pracy i to usłyszałam i od razu gorąco mi się zrobiło.Taki wiadomości działają na mnie okropnie
Na mnie wszystkie takie informację działają źle ... Ostatnio w przeciągu miesiaca w moim miescie, trzy osoby popelniły samobojstwa, a dwa dni temu raptem pare bloków dalej kobieta chciała skoczyć, ale policjanci ja powstrzymali .
- elala73
betii pisze:Kurcze, czy ktoś się wkręcił tym samolotem. Pilot miał problemy psychiczne.....Szłam do pracy i to usłyszałam i od razu gorąco mi się zrobiło.Taki wiadomości działają na mnie okropnie
ja też od wczoraj gorzej się czuję po tej informacji
-
No wiem wiem.
juz sie ogarnelam
znajomiz robili mi odburzanie ... Jako ze mam lek ze cos zrobię dziecku zostawili mnie na cały wieczór z 4dzieci. Przyjaciółka wyjaśniła mi potem ze nik pozamną nie ma wątpliwości ze jestem normalna odpowiedzialna kobieta ... Ale ja wlasnie te głupie mysli mam. Ale dzieciaki zgotowaly mi taki młyn ze nie miałam czasu myśleć

-
Witajcie
Od dluzszego czasu mam takie poczucie zagrozenia, ze ktos przyjdzie zrobi krzywde. Napadnie, ze wszystko runie ten terazniejszy swiat. Ze to tylko kwestia czasu. Najgorzej jest wieczorem ale po 3 w nocy to zagrozenie mija. Kiedys jak bylem mlody tak tez mialem, pozniej to minelo a teraz sie znowu nasililo.
Od dluzszego czasu mam takie poczucie zagrozenia, ze ktos przyjdzie zrobi krzywde. Napadnie, ze wszystko runie ten terazniejszy swiat. Ze to tylko kwestia czasu. Najgorzej jest wieczorem ale po 3 w nocy to zagrozenie mija. Kiedys jak bylem mlody tak tez mialem, pozniej to minelo a teraz sie znowu nasililo.