Czasem tak piszesz ze nie można zrozumiecDamianZ1984 pisze: ↑14 marca 2021, o 09:49Również życzę miłego dnia, czasami poprostu lek przed pisaniem jest tutaj, albo wejście i przeczytanie czegos co spowoduje znów lęk, ale spoko trzymajmy się, Ja byłem na jeziorem nyskim 2 lata temu, Zielona wodajakby farbę wylali
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Czasami tak, a pisze tak jak jestem zdenerwowany
normalnie pisać też potrafię, dziś Ania 3 km, 5 podciągnięć jak u Ciebie forma. Tylko nie pisz że sprzątasz
bo już nie wiem jaki masz wielki ten dom:)

-
Ja dziś dużo leżałam,odpoczywalam.Teraz obiad robię.Jak czuje ze mnie coś bierze to biorę się za jakieś sprzątanie przeważnie a mam 120 m domu to zawsze coś się znajdzieDamianZ1984 pisze: ↑14 marca 2021, o 11:56Czasami tak, a pisze tak jak jestem zdenerwowanynormalnie pisać też potrafię, dziś Ania 3 km, 5 podciągnięć jak u Ciebie forma. Tylko nie pisz że sprzątasz
bo już nie wiem jaki masz wielki ten dom:)
-
"Albowiem na Sycylii przekonał się, czym by byli, gdyby nie postanowili zmagać się ze swoim losem. Zrozumiał, dlaczego Don zawsze mawiał "Człowiek ma tylko jedno przeznaczenie". Słowo na niedzielę
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
-
No Ania żartowałem z tym dużym domem ale spoko fajnie, a jeziorka masz jakieś blisko?
-
Bo mazury to chyba same jeziora? Ja slask więc huty kopalnie i elektrownie. A tak poważnie to ja akurat mieszkam w fajnej zielonej okolicy.
-
No ja wysprzątam górę to już na dole można zaczynaćDamianZ1984 pisze: ↑14 marca 2021, o 15:58Bo mazury to chyba same jeziora? Ja slask więc huty kopalnie i elektrownie. A tak poważnie to ja akurat mieszkam w fajnej zielonej okolicy.

-
Pełno jezior i lasów i masz nerwice jak!? Żartuję oczywiście, w końcu mucha potrafi wkurwic a już nie mówię o tej końskiej.
-
Plus komary, jakbym tam mieszkał gdzie ty to bolerioze badana codziennie 

-
Przecież komary boleriozy nie przenosząDamianZ1984 pisze: ↑14 marca 2021, o 16:11Plus komary, jakbym tam mieszkał gdzie ty to bolerioze badana codziennie![]()
-
Wiem kleszcze 
-
A tak serio nigdy nie mialam badań w kierunku boreliozy wystarczy ze mam super niebezpieczna blisko nie określona chorobę nerwice
- songoten
Ania a właściwie jak masz stwierdzona nerwice, bo lekarz psychiatra tak powiedział czy robiąc różne badania i w ten sposób wykluczając inne choroby.
Np zadek lekarz psychiatra podczas wizyty nie zapytał mnie czy mam jakieś badania potobione jesli tak to czy moze jecprzegladnac. Takie to troche śmieszne bo krótka rozmowa i lekarz stwierdza nerwice i oczywiście nie mała kwota za wizytę.
A na NFZ prawie miesiąc czekania, po wizycie z stara baba która ewidentnie czuje się tam jak władczyni stwierdza ze najpierw trzeba do jej koleżanki do psychologa a potem ona stwierdzi czy podejmuje się leczenia. Wizyta u psychologa za kolejny miesiąc. Po psychologu znów do tej pani psychiatry to znów kolejny miesiąc (to już sumując mamy trzy miesiące). W dodatku traktują cię jak gowno. I ktoś np jak nie ma pieniędzy co w takiej sytuacji ma zrobić. Potem są wynikiem tego samobójstwa itp. Prawda jest taka ze oni maja wyjebane co będzie się z tym człowiekiem działo a kierują do psychologa żeby koleżanka psycholog miała dobre statystyki pokazujace duza liczbę pacjentów. A robiąc sobie kawę śmiały z jakiegoś pacjenta.
Pozatym ktoś moze nie chcieć korzystać z pomocy psychologa wiec w tym momencie moim zdaniem to jest szantaż lekarza psychiatry wymuszający wizytę u zaprzyjaźnionej psychologa.
Powyższa historia nie dotyczy mnie ale mojej cioci która tak została potraktowana przez NFZ.
Ale kuwra jak idziesz do tej samej baby psychiatry prywatnie to ja kocham mamę normalnie inna kobieta nawet cię wysłucha, nawet kuwra leki przepisze, wytłumaczy jak działają.
To jest radosna! Polska zeczywistosc.
Moje akurat wizyty były prywatne ale i tak kwestionował bym profesjonalizm tych lekarzy.
To już tu takie osoby jak Bizon lub Ty blondyna co odpisujesz teraz wszystkim robicie lepsza robotę i kilkukrotnie macie większa wiedzę na ten temat.
Np zadek lekarz psychiatra podczas wizyty nie zapytał mnie czy mam jakieś badania potobione jesli tak to czy moze jecprzegladnac. Takie to troche śmieszne bo krótka rozmowa i lekarz stwierdza nerwice i oczywiście nie mała kwota za wizytę.
A na NFZ prawie miesiąc czekania, po wizycie z stara baba która ewidentnie czuje się tam jak władczyni stwierdza ze najpierw trzeba do jej koleżanki do psychologa a potem ona stwierdzi czy podejmuje się leczenia. Wizyta u psychologa za kolejny miesiąc. Po psychologu znów do tej pani psychiatry to znów kolejny miesiąc (to już sumując mamy trzy miesiące). W dodatku traktują cię jak gowno. I ktoś np jak nie ma pieniędzy co w takiej sytuacji ma zrobić. Potem są wynikiem tego samobójstwa itp. Prawda jest taka ze oni maja wyjebane co będzie się z tym człowiekiem działo a kierują do psychologa żeby koleżanka psycholog miała dobre statystyki pokazujace duza liczbę pacjentów. A robiąc sobie kawę śmiały z jakiegoś pacjenta.
Pozatym ktoś moze nie chcieć korzystać z pomocy psychologa wiec w tym momencie moim zdaniem to jest szantaż lekarza psychiatry wymuszający wizytę u zaprzyjaźnionej psychologa.
Powyższa historia nie dotyczy mnie ale mojej cioci która tak została potraktowana przez NFZ.
Ale kuwra jak idziesz do tej samej baby psychiatry prywatnie to ja kocham mamę normalnie inna kobieta nawet cię wysłucha, nawet kuwra leki przepisze, wytłumaczy jak działają.
Moje akurat wizyty były prywatne ale i tak kwestionował bym profesjonalizm tych lekarzy.
To już tu takie osoby jak Bizon lub Ty blondyna co odpisujesz teraz wszystkim robicie lepsza robotę i kilkukrotnie macie większa wiedzę na ten temat.
najlepszymi rzeczami w życiu nie są rzeczy
-
Ja robiłam sobie jeszcze w Irlandii prywatnie badania takie jak rezonans głowy,usg jamy brzusznej,morfologię kilka razy,tarczyca.Wszystko wyszło ok i sama się domyśliłam ze to nerwica bo moja mama miała tez kiedyś nerwice.W Polsce poszłam do psychiatry sama i powiedziałam jej ze mam lęki.Ona się pytała jakie miałam badania to jej powiedziałam i tyle.Ona mi ze leki da ale ja nie chciałam wiec zaproponowała żebym znalazła psychologa i podjęła psychoterapię.Byłam na kilku wizytach i powiem szczerze niczego się nie dowiedziałam i takie wyciąganie kasy tylko.Tutaj się więcej dowiedziałam z forum i słuchanie na youtubie chłopaków dużo mi pomaga.songoten pisze: ↑14 marca 2021, o 19:42Ania a właściwie jak masz stwierdzona nerwice, bo lekarz psychiatra tak powiedział czy robiąc różne badania i w ten sposób wykluczając inne choroby.