Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
DamianZ1984
- Zarejestrowany Użytkownik
To nie ja pisałem chłopaki, ale nieważne wsparcie dotyczy i chłopaków i dziewczyn wie Cię dotyczy Mily
Milky way mile widziane, kurcze jak ja lubię ten baton 
-
DamianZ1984
Tak
Ania a Borata nowego oglądałaś?
- Mily
- Dyżurny na forum Odważny VIP
To ja pisalam "chlopaki" dzisiaj rano zebyscie nie skupiali sie jak was jajka piekąDamianZ1984 pisze: ↑13 marca 2021, o 20:38To nie ja pisałem chłopaki, ale nieważne wsparcie dotyczy i chłopaków i dziewczyn wie Cię dotyczy MilyMilky way mile widziane, kurcze jak ja lubię ten baton
![]()
-
Żakuj1497
London taki zwykły choć przyjemny Dogville jest trochę w innej formie jak na film ale przesłanie ma konkretne
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Wolność słowa z umiarem
- Mily
-
DamianZ1984
Powiedzcie mi czy można być cały czas zdenerwowanym to chyba od odłożenia tych tabletek, poprostu nie ma stymulanta, mam nadzieję że to nie szkodzi na zdrowie fizyczne, poprostu wkurw niczym. 
-
DamianZ1984
Dziś 13.03
Cierpliwosc 1/10
Zlosc 9/10
Radosc 3/10
Cierpliwosc 1/10
Zlosc 9/10
Radosc 3/10
-
Żakuj1497
Są takie dni, mi się zdarzało bić pięścią w co popadnie hehe oczywiście tylko gdy jestem sam tak to ciężko mnie wyprowadzić z równowagi nie jestem jakiś jebniety
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Wolność słowa z umiarem
- trybcio86
Dopóki sami nie zrozumiemy tego ze sami sobie stawiamy bariery które nas hamują to nawet i wodospad lodowatej wody nie wniesie nic do tematuMily pisze: ↑13 marca 2021, o 20:22Dobrze, ze ten Twoj post mnie nie dotyczy, no bo ja nie chlopak🤪trybcio86 pisze: ↑13 marca 2021, o 19:34Chłopaki, nie spinac sie bo nie ma o coMamy sobie tu nawzajem pomagać a nie skakać sobie do gardeł
Tu każdy zrozumie każdego, bo wszyscy siedzimy w tym samym guanie
Ja rozumiem songotena ze jest sfrustrowany kolejna kłoda bo czasem ciężko się rozpędzić gdy ciągle się potykamy. Znam doskonale to uczucie. Damian w Tobie sie krew ostatnio gotuje musisz znaleźć hobby które Cię wyciszy. Jakieś takie spokojne gdzie złapiesz odprężenie po ciężkim dniu. Ja się niemoce już doczekać pierwszego wyjazdu na ryby żeby w końcu oczyścić głowę i cieszyć sie spokojem.
Wiadomo, ze jestesmy zeby sobie pomagac, ale jak bedziemy sie głaskac po glowie to do dziewiedziesiatki bedziesz pytal o objawy czy ktos takie ma, dlatego kubeł zimnej wody czasami jest wręcz wskazanypisze to z wlasnego doswiadczenia, co mi pomagało, a nie po to zeby komus dogryźć, czy dokopać
![]()
- Mily
Mozna mozna, czlowiek czuje taka bezradnosc, zlosc na caly swiat, dlaczego akurat nam to sie trafilo itp.DamianZ1984 pisze: ↑13 marca 2021, o 21:04Powiedzcie mi czy można być cały czas zdenerwowanym to chyba od odłożenia tych tabletek, poprostu nie ma stymulanta, mam nadzieję że to nie szkodzi na zdrowie fizyczne, poprostu wkurw niczym.![]()
Zakuj Walenie piesciami dobry pomysl, ale proponuje moze jakas gruche do boksowania sobie gdzies w piwnicy zawiesic zeby opuscic negatywnych emocji
Krzyk rowniez pomaga, najlepiej na jakies "bezludnej" łące
- Mily
trybcio86 pisze: ↑13 marca 2021, o 21:19Dopóki sami nie zrozumiemy tego ze sami sobie stawiamy bariery które nas hamują to nawet i wodospad lodowatej wody nie wniesie nic do tematuMily pisze: ↑13 marca 2021, o 20:22Dobrze, ze ten Twoj post mnie nie dotyczy, no bo ja nie chlopak🤪trybcio86 pisze: ↑13 marca 2021, o 19:34Chłopaki, nie spinac sie bo nie ma o coMamy sobie tu nawzajem pomagać a nie skakać sobie do gardeł
Tu każdy zrozumie każdego, bo wszyscy siedzimy w tym samym guanie
Ja rozumiem songotena ze jest sfrustrowany kolejna kłoda bo czasem ciężko się rozpędzić gdy ciągle się potykamy. Znam doskonale to uczucie. Damian w Tobie sie krew ostatnio gotuje musisz znaleźć hobby które Cię wyciszy. Jakieś takie spokojne gdzie złapiesz odprężenie po ciężkim dniu. Ja się niemoce już doczekać pierwszego wyjazdu na ryby żeby w końcu oczyścić głowę i cieszyć sie spokojem.
Wiadomo, ze jestesmy zeby sobie pomagac, ale jak bedziemy sie głaskac po glowie to do dziewiedziesiatki bedziesz pytal o objawy czy ktos takie ma, dlatego kubeł zimnej wody czasami jest wręcz wskazanypisze to z wlasnego doswiadczenia, co mi pomagało, a nie po to zeby komus dogryźć, czy dokopać
![]()
Mily spokojnie pocahontas jest nietykalna
![]()
Zgadzam sie z Toba, ale gdybys jednak potrzebowal zimnego prysznica to sie melduj u Pocahontas