Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
Mily
Dyżurny na forum Odważny VIP

13 marca 2021, o 12:18

Aniaaa87 pisze:
13 marca 2021, o 11:59
Hej :) Damian to nie klody tylko takie jest życie.Nasi domownicy też mają emocje nie tylko my ciągle najbardziej chorzy i pokrzywdzeni na świecie 😂U mnie dziś nawet jakoś leci.Zebralam się i zamowilam płytki do łazienki choć już od rana ciężko mi było wstać bo już mnie coś brało...Teraz czuję się dziwnie jak zawsze więc będę zyla😂
Songoten nerwica jest bagatelizowana z tego powodu że ludzie nie mają pojęcia jakie to jest cierpienie. Z drugiej strony to nie jest żadna fizyczna choroba więc nikt się nad nami nie lituje.
Moze i lepiej ze sie nie litują 🤪Ja Ci Aniu powiem, ze wlasnie takie litowanie jeszcze bardziej pogrążalo mnie w nerwicy, mną musial ktos potrząsnąć, dać kopa w dupsko, wtedy działałam. Dlatego czasami tutaj tez nie bede nikogo pocieszać, bo wiem, ze to nie pomaga, tylko szkodzi 🤷🏼‍♀️
I szczerze Wam powiem, ze nigdy bym sie nie związała z osobą ktora ma aktywne zaburzenie lękowe, toć to horror, to tak zartowbliwie,😅 ale tak powaznie,wspołdomownicy cierpią z nami, czasami jeszcze gorzej, bo chcą nam pomoc a nie wiedza jak 🤷🏼‍♀️ takze Damian wiecej wyrozumiałosci do swojej dziewczyny i mamy, zabierz je dzisiaj na shopping, kup im kwiatuszka, czekoladki i podziękuj, ze są i Cie wspierają 😉
DamianZ1984
Zarejestrowany Użytkownik

13 marca 2021, o 13:50

Tak ale ostatnio to zamiast wsparcia mnie dokuje ale cóż ja ją dolowalwn 1,5 roku więc ten tydzień nie zaszkodzi:) macie rację ja dziś lek się utrzymuje z rytpypzeblyskami normalności :)
Aniaaa87

13 marca 2021, o 14:01

DamianZ1984 pisze:
Tak ale ostatnio to zamiast wsparcia mnie dokuje ale cóż ja ją dolowalwn 1,5 roku więc ten tydzień nie zaszkodzi:) macie rację ja dziś lek się utrzymuje z rytpypzeblyskami normalności :)
Damian a może ugotuj jakiś obiadek dziś? Zajmiesz czymś głowę i przy okazji odciążysz dziewczynę bo ma zły dzień :) Ja gotuję teraz, sprzątam nie będę leżała jak chory człowiek.... o nie...
Awatar użytkownika
Mily

13 marca 2021, o 14:17

Aniaaa87 pisze:
DamianZ1984 pisze:
Damian a może ugotuj jakiś obiadek dziś? Zajmiesz czymś głowę i przy okazji odciążysz dziewczynę bo ma zły dzień :) Ja gotuję teraz, sprzątam nie będę leżała jak chory człowiek.... o nie...
Ania tak trzymaj 💪💪💪🤗
Ja tez juz chate ogarnęłam, dzis nie gotuje, post przymusowy, teraz chilling, moze jakis filmik wpadnie 😉
Aniaaa87

13 marca 2021, o 14:25

Mily pisze:
13 marca 2021, o 14:17
Aniaaa87 pisze:
DamianZ1984 pisze:
Ania tak trzymaj 💪💪💪🤗
Ja tez juz chate ogarnęłam, dzis nie gotuje, post przymusowy, teraz chilling, moze jakis filmik wpadnie 😉
Też już właśnie przeglądam co mogę fajnego obejrzeć :)
DamianZ1984

13 marca 2021, o 18:04

Ogarnąłem pojechałem pooglądać samochody z dziewczyną , zrobiłem zakupy i wogole kilka godzin przebłysku i normalności taki przełącznik i uczucie że już jestem blisko prawdy :) ale na spokojnie, jaki filmik oglądacie? Jestem kino maniakiem w suknie byłem jestem będę znów dajcie gatunek coś wam polecę :)
Awatar użytkownika
Mily

13 marca 2021, o 18:56

DamianZ1984 pisze:
13 marca 2021, o 18:04
Ogarnąłem pojechałem pooglądać samochody z dziewczyną , zrobiłem zakupy i wogole kilka godzin przebłysku i normalności taki przełącznik i uczucie że już jestem blisko prawdy :) ale na spokojnie, jaki filmik oglądacie? Jestem kino maniakiem w suknie byłem jestem będę znów dajcie gatunek coś wam polecę :)
Super ciesze sie ze normalność Cie nawiedza 🤪dziewczyna pewnie tez z dzisiejszego dnia zadowolona.
Co do filmow to ja lubie kryminaly, filmy akcji najlepiej takie zagatkowe. Ostatnio obejrzalam OZARK seria, czekam do grudnia na kolejna te czekanie najgorsze 🙈
Dlatego teraz szukam cos co sie naprawde konczy, w sensie ze ostatnia seria i koniec
DamianZ1984

13 marca 2021, o 19:05

Dżentelmeni albo Na noże polecam.
Awatar użytkownika
Mily

13 marca 2021, o 19:13

DamianZ1984 pisze:
13 marca 2021, o 19:05
Dżentelmeni albo Na noże polecam.
Nie brutalne, glowy nie lataja?
Aniaaa87

13 marca 2021, o 19:13

Powiem Wam że dziś czułam się jak zwykle słabo ale zmusiłam się do różnych prac. Nie leżałam w łóżku jak ciężko chory człowiek i mogłam wszystko pomimo tego samopoczucia. Także trzeba się do wszystkiego zmuszać i nie ma że boli. Czuję się szczesliwsza dziś.
Damian ja najbardziej lubię horrory ale z wiadomych względów nie oglądam. Obejrzałam kiedyś taki jeden horror i wstrząsnęło mną okrucieństwo.Nie tam że morderstwo czy krew tylko takie niebywałe okrucieństwo. Nie mogłam później tego zapomnieć i męczyłam się bardzo. Także odpuściłam. Teraz często oglądam komedie choć to nie moja ulubiona dziedzina..
Awatar użytkownika
trybcio86

13 marca 2021, o 19:34

Chłopaki, nie spinac sie bo nie ma o co :) Mamy sobie tu nawzajem pomagać a nie skakać sobie do gardeł :) Tu każdy zrozumie każdego, bo wszyscy siedzimy w tym samym guanie :) Ja rozumiem songotena ze jest sfrustrowany kolejna kłoda bo czasem ciężko się rozpędzić gdy ciągle się potykamy. Znam doskonale to uczucie. Damian w Tobie sie krew ostatnio gotuje musisz znaleźć hobby które Cię wyciszy. Jakieś takie spokojne gdzie złapiesz odprężenie po ciężkim dniu. Ja się niemoce już doczekać pierwszego wyjazdu na ryby żeby w końcu oczyścić głowę i cieszyć sie spokojem.
DamianZ1984

13 marca 2021, o 20:20

Zgadzam się trybcio ostatnie dni to była jedna wielka frustracja chyba głód do ssri występuje które podobno nie uzależnia ale w końcu 6 lat brania trochę jeszcze trzeba cierpliwości :) fajnie ze jesteście myślę że ostatnio zrobiliśmy sobie mała grupę wsparcia:)
DamianZ1984

13 marca 2021, o 20:21

Ania dżentelmeni to nie horro taka sensacja komedia :) na noże to film coś jak colombo:)
Awatar użytkownika
Mily

13 marca 2021, o 20:22

trybcio86 pisze:
13 marca 2021, o 19:34
Chłopaki, nie spinac sie bo nie ma o co :) Mamy sobie tu nawzajem pomagać a nie skakać sobie do gardeł :) Tu każdy zrozumie każdego, bo wszyscy siedzimy w tym samym guanie :) Ja rozumiem songotena ze jest sfrustrowany kolejna kłoda bo czasem ciężko się rozpędzić gdy ciągle się potykamy. Znam doskonale to uczucie. Damian w Tobie sie krew ostatnio gotuje musisz znaleźć hobby które Cię wyciszy. Jakieś takie spokojne gdzie złapiesz odprężenie po ciężkim dniu. Ja się niemoce już doczekać pierwszego wyjazdu na ryby żeby w końcu oczyścić głowę i cieszyć sie spokojem.
Dobrze, ze ten Twoj post mnie nie dotyczy, no bo ja nie chlopak🤪
Wiadomo, ze jestesmy zeby sobie pomagac, ale jak bedziemy sie głaskac po glowie to do dziewiedziesiatki bedziesz pytal o objawy czy ktos takie ma, dlatego kubeł zimnej wody czasami jest wręcz wskazany 🙃 pisze to z wlasnego doswiadczenia, co mi pomagało, a nie po to zeby komus dogryźć, czy dokopać☝️
Aniaaa87

13 marca 2021, o 20:27

DamianZ1984 pisze:
13 marca 2021, o 20:21
Ania dżentelmeni to nie horro taka sensacja komedia :) na noże to film coś jak colombo:)
Ogólnie pytałeś co lubimy oglądać :)
ODPOWIEDZ