Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Super że jest ten wątek żeby się wyzalic. Od 2 tygodni jedną emocja którą czuje jest jeden wielki lęk przeplatany napadami paniki. Staram się mimo to wychodzić z domu i coś robić jechać gdzieś choć jest mega ciężko. Myślałem że powoli mi nerwica puszcza już bo na prawdę ost rok nie był taki zły A tu nagle bach. Może przez to że zacząłem puszczać kontrole i nic nie analizowałem do tego doszły wakacje i gotowe.
Nawet w nocy budzi mnie lęk dosłownie wszystko przynosi lęk, myśli jest milion I najchętniej każda bym tu opisywal Ale to nie ma sensu. Bo zawsze jest " Ale ta myśl jest najgorsza "
Nawet w nocy budzi mnie lęk dosłownie wszystko przynosi lęk, myśli jest milion I najchętniej każda bym tu opisywal Ale to nie ma sensu. Bo zawsze jest " Ale ta myśl jest najgorsza "
Reap what you sow!
- bbea
- Forumowy szyderca
Dokładnie to ci pisałam, ze przyjdzie kolejna i ty kolejny wątek na forum:) to nie ma sensu, jak gonienie własnego ogona. Nerwica zawsze da radę cię zaskoczyć kolejna absurdalna myślą. Ty możesz tylko odpowiednio na te myśli reagować, a raczej nie reagować wcale. Wyżal się na maksa, ale zacznij działać.whyisthat pisze: ↑24 lipca 2018, o 10:42Super że jest ten wątek żeby się wyzalic. Od 2 tygodni jedną emocja którą czuje jest jeden wielki lęk przeplatany napadami paniki. Staram się mimo to wychodzić z domu i coś robić jechać gdzieś choć jest mega ciężko. Myślałem że powoli mi nerwica puszcza już bo na prawdę ost rok nie był taki zły A tu nagle bach. Może przez to że zacząłem puszczać kontrole i nic nie analizowałem do tego doszły wakacje i gotowe.
-
A cały czas mnie męczy myśl że nie dam rady że po co mam to wssywtko robić ze nie mam siły już i w ogole ehhbbea pisze: ↑24 lipca 2018, o 10:51Dokładnie to ci pisałam, ze przyjdzie kolejna i ty kolejny wątek na forum:) to nie ma sensu, jak gonienie własnego ogona. Nerwica zawsze da radę cię zaskoczyć kolejna absurdalna myślą. Ty możesz tylko odpowiednio na te myśli reagować, a raczej nie reagować wcale. Wyżal się na maksa, ale zacznij działać.whyisthat pisze: ↑24 lipca 2018, o 10:42Super że jest ten wątek żeby się wyzalic. Od 2 tygodni jedną emocja którą czuje jest jeden wielki lęk przeplatany napadami paniki. Staram się mimo to wychodzić z domu i coś robić jechać gdzieś choć jest mega ciężko. Myślałem że powoli mi nerwica puszcza już bo na prawdę ost rok nie był taki zły A tu nagle bach. Może przez to że zacząłem puszczać kontrole i nic nie analizowałem do tego doszły wakacje i gotowe.
Reap what you sow!
- miniper
- Odważny i aktywny forumowicz
Ech ja tez dzisiaj slaby dzien
Mam poczatki zapalenia pecherza, strasznie mnie bola jelita i jest mi niedobrze. Nie wiem, czy to nerwica, czy choroba. Chce mi sie plakac
Chyba sie stresuje przeprowadzka i tym ze jak zwykle nie ogarniam. Oczywiscie tak naprawde ogarniam tylko mam takie o sobie okropne zdanie......

-
Nie przejmuj się. Ostatnio to chyba każdy ma jakiś kryzys.miniper pisze: ↑24 lipca 2018, o 13:12Ech ja tez dzisiaj slaby dzienMam poczatki zapalenia pecherza, strasznie mnie bola jelita i jest mi niedobrze. Nie wiem, czy to nerwica, czy choroba. Chce mi sie plakac
Chyba sie stresuje przeprowadzka i tym ze jak zwykle nie ogarniam. Oczywiscie tak naprawde ogarniam tylko mam takie o sobie okropne zdanie......
Reap what you sow!
-
whyisthat pisze: ↑24 lipca 2018, o 13:42Nie przejmuj się. Ostatnio to chyba każdy ma jakiś kryzys.miniper pisze: ↑24 lipca 2018, o 13:12Ech ja tez dzisiaj slaby dzienMam poczatki zapalenia pecherza, strasznie mnie bola jelita i jest mi niedobrze. Nie wiem, czy to nerwica, czy choroba. Chce mi sie plakac
No właśnie, ostatnim czasem czytając forum bardzo dużo osób pisze, że źle się czuje. Może ta pogoda tak dobija.
-
Może to wina pogody. Ja się od kilku lat nie czułem chyba aż tak źlezaburzona.pl pisze: ↑24 lipca 2018, o 14:01whyisthat pisze: ↑24 lipca 2018, o 13:42Nie przejmuj się. Ostatnio to chyba każdy ma jakiś kryzys.miniper pisze: ↑24 lipca 2018, o 13:12Ech ja tez dzisiaj slaby dzienMam poczatki zapalenia pecherza, strasznie mnie bola jelita i jest mi niedobrze. Nie wiem, czy to nerwica, czy choroba. Chce mi sie plakac
No właśnie, ostatnim czasem czytając forum bardzo dużo osób pisze, że źle się czuje. Może ta pogoda tak dobija.
Reap what you sow!
-
- Gość
katarzynka pisze: ↑23 lipca 2018, o 23:05Idealnie wymijająca odpowiedź![]()
W każdym razie mam nadzieję, że to oznaka progresu![]()

Po prostu życie mnie przytłacza,męczy,nudzi etc etc
Takim jak ja chyba nie da się pomóc.
- Halka
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja też sie czasem poużalam a mi wkoło to sama musisz chcieć , nosz kurna dzięki tyle to ja wiem . Samo sie tak niezachce że rano wstajemy i o jak fajnie kolorowo i lekko i nic nieboli . To sie trzeba zaprzeć i uprzeć, chwiać na nogach , wgłowie wiruje , policzki palą i iść. Lekko niejest i kazdemu kto ma zaburzenie ciężej niż bez bo emocje czerpią znas energie więcej niż praca a kiedy jeszcze trzeba pracować to już na pysk sie pada. Ale trudno tak życie wygląda , innego niemaOpiuek pisze: ↑24 lipca 2018, o 14:46katarzynka pisze: ↑23 lipca 2018, o 23:05Idealnie wymijająca odpowiedź![]()
W każdym razie mam nadzieję, że to oznaka progresu![]()
życie jest dla mnie za trudne i nie chodzi o to że mam bardzo trudne życie.
Po prostu życie mnie przytłacza,męczy,nudzi etc etc
Takim jak ja chyba nie da się pomóc.
-
Ja dziś jeździłem samochodem i bardzo się bałem czerwonego światła ze nie wytrzymam z lęku i wysiądę i specjalnie jeździłem tam gdzie najwięcej korków i świateł. No i niby nic się nie stało ale zawsze jak kiedyś pokonywalen napady paniki to mówiłem sobie " choćbym miał tu zdechnac to nie ucieknie i nie poddam się" a teraz jakoś dziwnie bo tak sobie powiedziałem to zaraz myśl że nie dam rady że po co mam zdychac skoro mogę leki brać itp itd i czemu mnie taki los spotkał inni sobie jeżdżą normalnie A ja ledwo co
Czyli pokonuje napady jakby Ale nie widzę w tym lnic dobrego i czuje że coś źle robię .
Czyli pokonuje napady jakby Ale nie widzę w tym lnic dobrego i czuje że coś źle robię .
Reap what you sow!
-
- Gość
No właśnie...wydałem parę stów na coś innego niż leki,lubię czekać na biustonoszkę gdy przynosi paczki i można je otwierać.
Zapach nowości,farby drukarskiej etc
https://www.discogs.com/Mystik-Skalder- ... ev=item-vc
https://f4.bcbits.com/img/0013291461_10.jpg
https://www.discogs.com/Svederna-Svedje ... ev=item-vc
https://www.discogs.com/Aptorian-Demon- ... ev=item-vc
https://www.discogs.com/D%C3%B8dsengel- ... ev=item-vc
- Celine Marie
Jestem w jakimś więzieniu z którego nigdy nie wyjdę,więzieniu mieszkania z chorą psychicznie matką,która sączy jad całymi dniami,urządza awantury i zatruwa mi każdą minutę istnienia ,więzieniu mojego nędznego żywota bez przyszłości,w więzieniu chorób psychicznych ,moje przeklęte życie to wiezienie
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- Zestresowana
A gdybyś spróbowała się wyprowadzić od matki? Zamieszkać może z chłopakiem?Celine Marie pisze: ↑24 lipca 2018, o 19:02Jestem w jakimś więzieniu z którego nigdy nie wyjdę,więzieniu mieszkania z chorą psychicznie matką,która sączy jad całymi dniami,urządza awantury i zatruwa mi każdą minutę istnienia ,więzieniu mojego nędznego żywota bez przyszłości,w więzieniu chorób psychicznych ,moje przeklęte życie to wiezienie
- Celine Marie
Gdzie ,za co? Ja nie pracuję,musiałabym wziąć 3 psy ze sobą gdziekolwiek pójdę,on ma gównianą robotę,zresztą on się nie wyprowadzi od rodziców bo wmówił sobie,że musi im pomagać w opiece nad niepełnosprawnym bratem,szkoda tylko ,że pozostała dwójka jego rodzeństwa nie miała takich obiekcji i sobie żyją na swoim.Zestresowana pisze: ↑24 lipca 2018, o 19:05A gdybyś spróbowała się wyprowadzić od matki? Zamieszkać może z chłopakiem?Celine Marie pisze: ↑24 lipca 2018, o 19:02Jestem w jakimś więzieniu z którego nigdy nie wyjdę,więzieniu mieszkania z chorą psychicznie matką,która sączy jad całymi dniami,urządza awantury i zatruwa mi każdą minutę istnienia ,więzieniu mojego nędznego żywota bez przyszłości,w więzieniu chorób psychicznych ,moje przeklęte życie to wiezienie
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej