Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dla mnie najgorsza jest ta troska o wlasne zdrowie. Strach ze jest choroba a ja jej nie lecze i zaraz bedzie za pozno i zostawie moja rodzine... Ale tak jak ktos juz napisal. Ten Strach pewnie jest gorszy od tej choroby...
-
A co sądzicie o andepinie? Biorę to co roku, zaczynam na jesien I kończe wiosna. W zeszłym roku miałem taki podły październik ze bez leków wydaje mi sie, ze nie dam rady.tzn pewnie bym dal ale czy warto dla tych wszystkich dręczących mysli I lękow, I bolów. Tak przynajmniej ten okres kiedy slonca jest mniej jestem wewnetrznie wyciszony ale funkcjonuje normalnie. Oczywiscie jakies bóle mam non stop ale jrstbto do zniesiena na codzien. Andepin sprawia ze nie mam ataków.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Tez czasem mam te myśl ale sądzę że jeśli choroba by naprawdę była to wkoncu lekarz by ją rozpoznal... To nie jest tak ze ludzie się nie leczą bo nie wiedzą że coś im jest. Oni dostają pewnych objawow ale je ignoruja . Później ktoś się dziwi ze choroba jest w ostatnim stadium i nie da się nic zrobić bo za późno ktoś się do lekarza zglosil. Jeżeli u lekarza byłeś , wyniki miałeś widział Cię jakiś lekarz przeprowadził z tobą wywiad , to prawdopodobnie zrobiłeś wszystko co w twojej mocy i co powinieneś zrobić. I tak jak piszesz strach jest najgorszy. Osoba bez nerwicy jak to gdzieś tu wyczytałem Ma objaw udaje się z nim do lekarza on robi wyniki i wszystko wiadomo a jeżeli nie to kieruje dalej.. osoba zaburzona nawet po otrzymaniu wyniku czy wyników ma ciągle wątpliwości i tak wpada w błędne koło nerwicowe. Pozdrawiam
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą
-
A nie mogłeś znów wrócić na escitalopram? Dlaczego tak kombinowałeś z lekami?
TO TYLKO EMOCJA. MYŚL NIE OZNACZA FAKTÓW I RZECZYWISTOŚCI - MYŚL TO TYLKO MYŚL.
-
U psychiatry byłem i ona mi co innego dala .. wiec według zaleceń brałem. Nie wiem czy ona by na mnie zadziałała znowu...coyot.inc pisze: ↑29 września 2017, o 12:50A nie mogłeś znów wrócić na escitalopram? Dlaczego tak kombinowałeś z lekami?
-
ja brałem Asentre i jak dobrze pamiętam zanim zaczęła działać to minęło jakieś 3 tygcoyot.inc pisze: ↑29 września 2017, o 12:50A nie mogłeś znów wrócić na escitalopram? Dlaczego tak kombinowałeś z lekami?
-
A wcześniej też tak źle się czułes i wszystko było nasilone?
-
- Halka
Nom ja przestałam brać 2 msc i jak odstawiłam a bałam sie poczułam różnice że mam świerzszy umysł i że ja to ja . Bałam uzależnienia ale biorąc antydepresanty napoczątku trzeba zanim lek podstawowy sie wkreci. I dobrze wiesz o tym 

-
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja miałem bóle w klatce i różnorakie bóle ale jak zacząłem to ignorować i w kółko ignorować nie skupiać się na tym to przeszło Tobie dasz tak radzę postępować