przykro jest jak ta druga osoba sie wkurza na mnie albo irytuje ze jej nie slucham...albo uwaza ze mnie nudzi chybaeiviss1204 pisze: ↑9 lipca 2017, o 21:15Ja upomnialam Ciebie zebys cytpwal a sama nie moge bo mi wyskakuja jakies reklamy
Rozkojarzenie jest typowe w nerwicy ja nie wiedzialam co mowia do mnie ludzie.... nie moglam tego wszystkiego ogarnac na poczatku to wszystko przyszlo z czsem,ale trzeba byc niesamowicie konsekwentnym. Dasz rade![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mistrz 2021 (L)
- eyeswithoutaface
- Moderator
program-wicze-problemy-utrzymaniem-rown ... t3557.htmlmargo13 pisze: ↑9 lipca 2017, o 21:10czy moze mi ktos powiedziec ale zo juz tak z ciekawosci skad w nerwicy te zawroty i to ze nie mozna stac na nogach ?? czy to z przemeczenia ??
i jeszcze jedno jak nap siadam do kompa zeby napisac cos albo w telefonie to poczucie ze zaraz upadne
poradzcie jakie witaminy brac ktos pisal o omega 3 ile ?
Omega 3 1000 mg.
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- eyeswithoutaface
- Moderator
- eyeswithoutaface
- Moderator
nerwica-kowa-objawy-t3405.html
Tu masz wszystko pięknie wytłumaczone. Tak reaguje organizm ludzki kiedy czuje się zagrozony, nie ma w tym żadnej wielkiej filozofii.
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
-
czemu akurat rano po przebudzeniu mam natlok mysli o przeszlosci i zlych mysli o terazniejszosci?
Mistrz 2021 (L)
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Hej tez tak miewam czasami mi sie wydaje ze mozg jest nie do końca wybudzony niby śpię a nie śpię. Mam czas to analizuje. Pozniej człowiek jest zmęczony tym myśleniem wiec najlepiej jest wstac i cos porobić żeby nie dac sie zagłębić w te myśli.
fu*k it
- eyeswithoutaface
- Moderator
Dlatego, że Twój umysł budzi się będąc z automatu w stanie zagrożenia. Wiele osób z nerwicą skarży się na największe nasilenie natrętów i lęków właśnie rano, z tendencją malejącą i objawami czasami ustępującymi nawet całkowicie wieczorami. Nie skupiaj się na tym, wstawaj rano mimo złego samopoczucia i rób swoje. Im mniej będziesz się przywiązał do tego stanu, im mniej uwagi będziesz mu poświęcał, tym mniej będzie Ci to dokuczało. Pozdrawiam!sebastian86 pisze: ↑10 lipca 2017, o 09:55czemu akurat rano po przebudzeniu mam natlok mysli o przeszlosci i zlych mysli o terazniejszosci?
-
zbyt dlugo to trwa zeby sie tym nie martwic...otwierajac oczy czuje taka bezsilnosc i brak sily do wyjscia z lozka...
Mistrz 2021 (L)
- eyeswithoutaface
- Moderator
Trwa długo, bo brakuje Ci akceptacji. Musisz działać wbrew lękowi i próbować się z nim konfrontować. Sledzę Twoje posty od dawna i niestety nie wygląda na to, żebyś cokolwiek konstruktywnego robił żeby sobie pomóc.sebastian86 pisze: ↑10 lipca 2017, o 14:25zbyt dlugo to trwa zeby sie tym nie martwic...otwierajac oczy czuje taka bezsilnosc i brak sily do wyjscia z lozka...
-
jestem aktywny ruchowo , nie siedze ciagle w domu.kluczem do zmiany samopoczucia o poranku jest poprawa jakosci snu moze...
Mistrz 2021 (L)