Nic takiego nie miało miejsca wiec strach jest.eyeswithoutaface pisze: ↑3 czerwca 2017, o 14:07Prawdopodobnie białko, zdarza się że taki objaw występuje u mężczyzn po wyjątkowo mocnym wysiłku fizycznym. Jeśli nic takiego nie miało miejsca, a osad nadal bedzie się pojawiał w moczu, to koniecznie zrób badania.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- tymbark92
- Zarejestrowany Użytkownik
- eyeswithoutaface
- Moderator
Ale spokojnie, nie piszę tego, żeby Cię przestraszyć, tylko pomóc. Zrób sobie po prostu badania moczu, może się okazać, że to nic takiego. Mam kumpla, który regularnie miewa podobne objawy, od lat, ale badania niczego nie wykazały. Zawsze jest jednak jakieś prawdopodobieństwo tego, że to kłopot z nerkami. Bóle w dole pleców są typowe przy chorobach tych narządów. Warto sprawdzić, im szybciej zacznie się leczyć ewentualny problem, tym lepiej dla Ciebie.
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Krzysiu bylo tak za kadzym razem

- eiviss1204

-
Mam gorszy okres.... i szczerze juz mam dosc nerwicy... chcialabym byc normalna...
Inni w okolo nie zwracaja uwagi na takie rzeczy tylko ja... Lęk napawa mnie z wszystkich stron- od leku z uduszeniem pop lek ze snem.... Paralizuje mnie i nie daje zyc.
Dzis caly dzien placze i czekam na koniec chyba juz.... Bo nie widze dla siebie pomocy
Inni w okolo nie zwracaja uwagi na takie rzeczy tylko ja... Lęk napawa mnie z wszystkich stron- od leku z uduszeniem pop lek ze snem.... Paralizuje mnie i nie daje zyc.
Dzis caly dzien placze i czekam na koniec chyba juz.... Bo nie widze dla siebie pomocy
- eyeswithoutaface
- Moderator
Hej! No co Ty, nie poddawaj się! Wiem, jak Ci jest ciężko i że czujesz się, jakby nie było dla Ciebie zadnej szansy. Ale to nieprawda! Załamki, gorsze dni, nawet epizody depresyjne - to wszystko standard w nerwicy. I jesteś NORMALNA! Po prostu nie dałaś sobie rady z napięciem, stąd zaburzenie i wszystkie związane z nim problemy. Z tego można wyjść, zobacz ile na tym forum jest osób "odburzonych", które zawsze wyciągną do Ciebie pomocną dłoń. Głowa do górysoniasonia123 pisze: ↑3 czerwca 2017, o 17:35Mam gorszy okres.... i szczerze juz mam dosc nerwicy... chcialabym byc normalna...

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
-
Dzieki za slowa wsparcia !eyeswithoutaface pisze: ↑3 czerwca 2017, o 17:48Hej! No co Ty, nie poddawaj się! Wiem, jak Ci jest ciężko i że czujesz się, jakby nie było dla Ciebie zadnej szansy. Ale to nieprawda! Załamki, gorsze dni, nawet epizody depresyjne - to wszystko standard w nerwicy. I jesteś NORMALNA! Po prostu nie dałaś sobie rady z napięciem, stąd zaburzenie i wszystkie związane z nim problemy. Z tego można wyjść, zobacz ile na tym forum jest osób "odburzonych", które zawsze wyciągną do Ciebie pomocną dłoń. Głowa do górysoniasonia123 pisze: ↑3 czerwca 2017, o 17:35Mam gorszy okres.... i szczerze juz mam dosc nerwicy... chcialabym byc normalna...
Dzis caly dzien placze i czekam na koniec chyba juz.... Bo nie widze dla siebie pomocy![]()

Od zawsze mam problem ze boje sie zasnac- czasami mi to mija i spie jak dziecko a potem wraca.... Mam wrazenie ze tak zostanie do konca zycia... Meczy mnie niedosypianie i lek przed pojsciem spac bo-znow sie bede bac ....
-
- Gość
[quote=soniasonia123 post_id=128513 time=1496509723 user_id=8311]
[quote=eyeswithoutaface post_id=128508 time=<a href="tel:1496504917">1496504917</a> user_id=8210]
[quote=soniasonia123 post_id=128507 time=<a href="tel:1496504122">1496504122</a> user_id=8311]
Mam gorszy okres.... i szczerze juz mam dosc nerwicy... chcialabym byc normalna...
[/quote]
Hej! No co Ty, nie poddawaj się! Wiem, jak Ci jest ciężko i że czujesz się, jakby nie było dla Ciebie zadnej szansy. Ale to nieprawda! Załamki, gorsze dni, nawet epizody depresyjne - to wszystko standard w nerwicy. I jesteś NORMALNA! Po prostu nie dałaś sobie rady z napięciem, stąd zaburzenie i wszystkie związane z nim problemy. Z tego można wyjść, zobacz ile na tym forum jest osób "odburzonych", które zawsze wyciągną do Ciebie pomocną dłoń. Głowa do góry :friend:
[/quote]
Dzieki za slowa wsparcia ! :lov: :lov:
Od zawsze mam problem ze boje sie zasnac- czasami mi to mija i spie jak dziecko a potem wraca.... Mam wrazenie ze tak zostanie do konca zycia... Meczy mnie niedosypianie i lek przed pojsciem spac bo-znow sie bede bac ....
[/quote]
Mam to samo tyle, że na innym tle. Też mam dosyć. Niemniej pokonuję lęk i dzoś nie zrezygnowałem z uczestnictwa w corocznym wydarzeniu kulturalnym w moim mieście.
[quote=eyeswithoutaface post_id=128508 time=<a href="tel:1496504917">1496504917</a> user_id=8210]
[quote=soniasonia123 post_id=128507 time=<a href="tel:1496504122">1496504122</a> user_id=8311]
[/quote]
Hej! No co Ty, nie poddawaj się! Wiem, jak Ci jest ciężko i że czujesz się, jakby nie było dla Ciebie zadnej szansy. Ale to nieprawda! Załamki, gorsze dni, nawet epizody depresyjne - to wszystko standard w nerwicy. I jesteś NORMALNA! Po prostu nie dałaś sobie rady z napięciem, stąd zaburzenie i wszystkie związane z nim problemy. Z tego można wyjść, zobacz ile na tym forum jest osób "odburzonych", które zawsze wyciągną do Ciebie pomocną dłoń. Głowa do góry :friend:
[/quote]
Dzieki za slowa wsparcia ! :lov: :lov:
[/quote]
Mam to samo tyle, że na innym tle. Też mam dosyć. Niemniej pokonuję lęk i dzoś nie zrezygnowałem z uczestnictwa w corocznym wydarzeniu kulturalnym w moim mieście.
- Kretu
Tymbark skorzystaj z terapii bo z tej presji psychicznej i wykańczaniem się wyimaginowanymi chorobami w końcu wpadniesz w stany depresyjne, umysł ma bezpośredni wpływ na odczuwanie somatycznych objawów i stan naszej kondycji fizycznej.
Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.
-
wszystko mnie nudzi prawie, nie umiem marzyc o niczym...moja nerwica sie cofa ale wraz z nia nie cofa sie zaburzenie nastroju...
Mistrz 2021 (L)
-
- Gość
Sądzę, że to dlatego, że organizm jest zmęczony nerwicą - stąd nieprzemijające zaburzenie nastroju. Ja mam tak aktualnie.ll