Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Lorena
- Zarejestrowany Użytkownik
Na mnie hydro w ogóle nie działa, nawet dwie tabletki po 25, może potrzebujesz czegoś silniejszego. Ja byłam właśnie u lekarza i oprócz leków przeciwlękowych dostałam skierowanie na gastroskopię, boję się jak diabli zarówno badania, jak i diagnozy 

-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Tez mialam to badanie i powiem ze bylam blada jak ciotka mowila z ktora bylam.Cale cualo mi sie trzęsło nie mowiac o rekach jakbym miala delirke.
Dasz rade nie jest takie straszne jak sie wydaje.Bedziesz czula potem wieksze zwyciestwo ze to zrobilas mimo lęku.

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
Taka prawda.A ja to sama nie wiem bo chudne tak ze masakra.
Tylko nie to...Nie dosc ze nerwy zra to jeszcze refluks.Bralam leki bylo ok jadlam jak szalona i przytylam ze 3kg w miesiac a brak lekow i samo radzenie sobie nie pomaga.Jedni w stresie jedza i tyja a innych zaciska i jeszcze gania do toalety czy tak spala sie ze koszmar.Ja jestem szczupla po rodzinie kazdy i mam drobna kosc ale bez przesady zeby nic a nic mi sie nie odkladalo?
Zrobie ten kortyzol i poszukam co jeszcze.
Moze mam celiakie- ze zanikaja kosmkijelitowe i sie chudnie i gluten sie nie wchlania.
Cholera wie bo tyle co biegunek miewam to nie zdziwie sie
Tylko nie to...Nie dosc ze nerwy zra to jeszcze refluks.Bralam leki bylo ok jadlam jak szalona i przytylam ze 3kg w miesiac a brak lekow i samo radzenie sobie nie pomaga.Jedni w stresie jedza i tyja a innych zaciska i jeszcze gania do toalety czy tak spala sie ze koszmar.Ja jestem szczupla po rodzinie kazdy i mam drobna kosc ale bez przesady zeby nic a nic mi sie nie odkladalo?
Zrobie ten kortyzol i poszukam co jeszcze.
Moze mam celiakie- ze zanikaja kosmkijelitowe i sie chudnie i gluten sie nie wchlania.
Cholera wie bo tyle co biegunek miewam to nie zdziwie sie

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Miałem gastroskopie 2 razy. Da się przeżyć. Luzik. Przyjemne nie jest ale nie boli.
- eyeswithoutaface
- Moderator
Niczego się nie bój. Miałam kilka razy to badanie i naprawdę da sie przeżyć

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Badanie nie jest takie straszneeyeswithoutaface pisze: ↑2 czerwca 2017, o 15:08Niczego się nie bój. Miałam kilka razy to badanie i naprawdę da sie przeżyćNic strasznego sie nie dzieje, nic nie boli, jest nieprzyjemne i to wszystko. A diagnoza jaka może być? Jakaś nadżerka na żołądku, ewentualnie refluks - jedno i drugie pewnie spowodowane nerwami i stresem, z jednym i drugim da się spokojnie żyć
Głowa do góry!

-
- Gość
Przed chwilą miałem atak paniki, koszmar, jestem wykończony, ale całe napięcie uszło tak, jakbym coś sobie połknął (choć tego nie zrobiłem). To trwało może 10 minut...
- eyeswithoutaface
- Moderator
No cóż... Wszyscy tu znamy cierpienie związane z atakiem paniki. Trzeba się cieszyć, że Twój trwał tak krotkoKoziorożec pisze: ↑2 czerwca 2017, o 17:12Przed chwilą miałem atak paniki, koszmar, jestem wykończony, ale całe napięcie uszło tak, jakbym coś sobie połknął (choć tego nie zrobiłem). To trwało może 10 minut...

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
-
- Gość
Dziękuję za dobre słowo. Wiem, że w nerwicy, to "normalne", niemniej ten był subiektywnie odczuwając baardzo silny, stąd potrzeba napisania o tym na forum. Co nie zmienia faktu, iż odnoszę wrażenie, że są to desperackie podrygi nerwicy i chyba najgorsze dwa tygodnie mam za sobą.
- eyeswithoutaface
- Moderator
Oj wierzę... Niestety, nerwiczka to straszna francaKoziorożec pisze: ↑2 czerwca 2017, o 17:37Dziękuję za dobre słowo. Wiem, że w nerwicy, to "normalne", niemniej ten był subiektywnie odczuwając baardzo silny, stąd potrzeba napisania o tym na forum. Co nie zmienia faktu, iż odnoszę wrażenie, że są to desperackie podrygi nerwicy i chyba najgorsze dwa tygodnie mam za sobą.

-
Wrocilam z pracy i czuje ze cos mnie bierzw w srodku bo jestem juz podminowana i coezko mi w klatce....chce mi sie spac ale nie daje mi zbytnio....
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
- katarzynka
Co się dzieje Iwonko?
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
Nie wiem jakis mam yaki niepokoj.Rano mnie zlapalo i ze 3h trzymalo.niedobrze i serce zaczelo tak se o przyspieszac i w glowie wiry.Teraz mi tez cos szwankuje.Moze na jutro sie podswiadomie Denerwuje bo wesele i ludzi bedzie i patrzenie na mnie bo chuda czy cos
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Oczywiście,że to lęk ktory jest spowodowany stresem jutrzejszego dniaIwona29 pisze: ↑2 czerwca 2017, o 23:17Nie wiem jakis mam yaki niepokoj.Rano mnie zlapalo i ze 3h trzymalo.niedobrze i serce zaczelo tak se o przyspieszac i w glowie wiry.Teraz mi tez cos szwankuje.Moze na jutro sie podswiadomie Denerwuje bo wesele i ludzi bedzie i patrzenie na mnie bo chuda czy cos

Będzie dobrze