Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Na początku gdy tak mnie bolało myślałam ze to serce ,więc poszłam zrobić ekg i echo ,gdy okazało się ze z sercem ok wymyśliłam też płuca,bo przecież boli to musi być coś na rzeczy (A że palę papierosy...)po zbadaniu przez lekarka okazało się ze jest ok.pewnie za dużo o tym myślisz, im bardziej myślisz tym bardziej się spinasz...
<okey>
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja to nawet rzuciłem papierosy przez to wszystkomagia83 pisze: ↑25 maja 2017, o 16:04Na początku gdy tak mnie bolało myślałam ze to serce ,więc poszłam zrobić ekg i echo ,gdy okazało się ze z sercem ok wymyśliłam też płuca,bo przecież boli to musi być coś na rzeczy (A że palę papierosy...)po zbadaniu przez lekarka okazało się ze jest ok.pewnie za dużo o tym myślisz, im bardziej myślisz tym bardziej się spinasz...

- Fitnesiara
Jak ci sie objawiaja te ataki paniki? po prostu pomysl sobie ze to tylko nerwica. i tak samo przejdzie jak przyszla. Tez mialam prawie atak dzisiaj ale pomyslalam ze wiem co to jest i z czym to sie je i przeszlo
Success in life means living by your values 

-
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Wlasnie mam tak samo.Teraz mnie cholernie boli zoladek i na wymioty mnie zbiera

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- Lorena
Mnie się wczoraj tak kręciło w głowie, że nawet nie mogłam jej schylić

-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Staraj sue nie dolowac i zyc dalej poki mozemyLorena pisze: ↑26 maja 2017, o 12:44Mnie się wczoraj tak kręciło w głowie, że nawet nie mogłam jej schylićOczywiście od razu włączyła mi się panika. Dzisiaj znowu ściska mnie w żołądku. W ogóle mam beznadziejny dzień, dzisiaj dzień matki, pierwszy po śmierci mojej mamy, nawet do pracy nie chciało mi się iść i wzięłam sobie dzień wolnego.
Dzis wymiotowalam tym co zjadlam i od wczoraj bol zoladka.jesc mi sie chce co chwile ale nie moge bo boli i wymioty i gania do ubikacji.Scisnelo mi go jak diabli

Jeszcze ide na ten pogrzeb po pracy do kokezanki taty czego wrecz nie trawie ale pasuje isc.i juz mnie napedza strach
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Dziewczyny jak się podnieść, zacząć działać, wziąć się w garść jak objawy są tak silne, ze nie można funkcjonować .