To normalne, wierz mi. Jakby lekcja była o raku żołądka, to też byś uznała że go masz. Taki jest mechanizm działania nerwicy. Masz się bać, analizować, rozkminiac czy to na pewno to, a moze cos innego, wątpić, szukać. W takie błędne koło zaburzenie chce Cię wrzucić. Zaakceptuj lęk, złe samopoczucie, natretne myśli... To wszystko jest PRZEJSCIOWEsushiwreck pisze: ↑12 maja 2017, o 16:56Pomimo że żyję z tym znamieniem 17 lat to nagle po tej lekcji mam takie myśli.eyeswithoutaface pisze: ↑12 maja 2017, o 16:54No właśnie, śmieszna:) A jednak wzbudza niepokój, prawda? Nie daj się, nie nadawaj takim myślom wartości. Przecież wiesz, że to tylko Twój znerwicowany umysł szuka wciąż punktu zaczepienia, czegoś czym mógłby Cię przestraszyć:)sushiwreck pisze: ↑12 maja 2017, o 16:25
Teoretycznie. Jednak myśl że do poniedziałku za tydzień nie wiadomo co się stanie z tym, jest czasami śmieszna.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- eyeswithoutaface
- Moderator
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- sushiwreck
- Zarejestrowany Użytkownik
Do tego, niepokoi mnie myśl że ten dermatolog tego znamienia mi nie obejrzy. :')eyeswithoutaface pisze: ↑12 maja 2017, o 16:59To normalne, wierz mi. Jakby lekcja była o raku żołądka, to też byś uznała że go masz. Taki jest mechanizm działania nerwicy. Masz się bać, analizować, rozkminiac czy to na pewno to, a moze cos innego, wątpić, szukać. W takie błędne koło zaburzenie chce Cię wrzucić. Zaakceptuj lęk, złe samopoczucie, natretne myśli... To wszystko jest PRZEJSCIOWEsushiwreck pisze: ↑12 maja 2017, o 16:56Pomimo że żyję z tym znamieniem 17 lat to nagle po tej lekcji mam takie myśli.eyeswithoutaface pisze: ↑12 maja 2017, o 16:54
No właśnie, śmieszna:) A jednak wzbudza niepokój, prawda? Nie daj się, nie nadawaj takim myślom wartości. Przecież wiesz, że to tylko Twój znerwicowany umysł szuka wciąż punktu zaczepienia, czegoś czym mógłby Cię przestraszyć:)
- eyeswithoutaface
- Moderator
Co Ty, niemożliwe:) Powiesz, ze przychodzisz z dwiema sprawami: na kontrolę znamion i z pytaniem o skórę głowy. Lekarz na pewno obejrzy Twoje znamiona i Cie uspokoi, nie masz sie kompletnie czym martwić. Sama niedawno byłam na takiej wizyciesushiwreck pisze: ↑12 maja 2017, o 17:01
Do tego, niepokoi mnie myśl że ten dermatolog tego znamienia mi nie obejrzy. :')

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
-
A mi jest strasznie smutno z powodu tego poniedziałku i aukcji z pielucha.Miałam tyle czasu spokoju co mnie kobieta luźna w udach mac poniosło żeby to kontrolowac...Nie mogę po prostu do siebie dojsc
-
Kuva mac miało byc
- sushiwreck
Mam nadzieję!eyeswithoutaface pisze: ↑12 maja 2017, o 17:11Co Ty, niemożliwe:) Powiesz, ze przychodzisz z dwiema sprawami: na kontrolę znamion i z pytaniem o skórę głowy. Lekarz na pewno obejrzy Twoje znamiona i Cie uspokoi, nie masz sie kompletnie czym martwić. Sama niedawno byłam na takiej wizyciesushiwreck pisze: ↑12 maja 2017, o 17:01
Do tego, niepokoi mnie myśl że ten dermatolog tego znamienia mi nie obejrzy. :')![]()
-
Boje się ze zwariuję kiedyś w końcu ale zwariuje tak na powaznie. Wiem ze mam nerwicę i wiem tez dlatego ze z moim stanem psychicznym nie jest idealnie dlatego się boje
- sushiwreck
Pechowo śmieszny dzień z życia nerwicówki sushi, opowiadanko czas zacząć!
Zadowolona pogodą, ubralam sobie inne, dawno nie noszone buty na dość długą drogę po wyniki, ledwo doszłam, stopy zdarte do krwi i bąbel na bąblu. No okej, plaster i jest git.
Postanowiłam wziąć się za jazdę na rowerku stacjonarnym. Położyłam jakoś niedbale ręce na oparciu i oczywiście rozkojarzona, ręka zsunęła mi się gwałtownie, ból w ramieniu taki że myślałam że się zes...molę. No dobra, pół biedy. Zeszlam z tego urządzenia zrezygnowana, jęcząc że mnie boli.
Poszłam umyć włosy. Musiałam myć je w dziwnej pozycji, bo woda leciała mi do ran na stopach, oczywiście i tak naleciala, szczypalo jak uh. No i zalałam łazienkę bo nie domknęłam kabiny, ta dam.
Zadowolona pogodą, ubralam sobie inne, dawno nie noszone buty na dość długą drogę po wyniki, ledwo doszłam, stopy zdarte do krwi i bąbel na bąblu. No okej, plaster i jest git.
Postanowiłam wziąć się za jazdę na rowerku stacjonarnym. Położyłam jakoś niedbale ręce na oparciu i oczywiście rozkojarzona, ręka zsunęła mi się gwałtownie, ból w ramieniu taki że myślałam że się zes...molę. No dobra, pół biedy. Zeszlam z tego urządzenia zrezygnowana, jęcząc że mnie boli.
Poszłam umyć włosy. Musiałam myć je w dziwnej pozycji, bo woda leciała mi do ran na stopach, oczywiście i tak naleciala, szczypalo jak uh. No i zalałam łazienkę bo nie domknęłam kabiny, ta dam.

-
Miałam dzisiaj stresujący dzień w szkole i od samego rana ciągle bije mi szybko serce, nie mogę oddychać i okropnie piecze mnie twarz i jest lekko czerwona. Boję się nawet ciśnienie mierzyć, bo pewnie wysokie... Kiedy to się w końcu skończy, tylko jakiś stres, a ja od razu tak reaguję.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witajcie.Boze musze sie gdziea wygadac bo padne zaraz z nerwow
Okazalo sie ze w pracy na sklepie mamy zagranicznego pajaka ktory wyszedl z pudla z bananami i uciekl-widziala kolezanka ktora je wykladala.
Kazda z nas sie boi jak diabli a ja nie dosc ze mam obsesje na ich punkcie to jeszcze teraz nie wiadomo co to za pajak
Szef kazal nam uwazac aby a mnie juz lapia wszystkie objawy jakie mamy w nerwicy i na klientach nie moge sie skupic bo mam lęk

OSZALEJE ZARAZ

Okazalo sie ze w pracy na sklepie mamy zagranicznego pajaka ktory wyszedl z pudla z bananami i uciekl-widziala kolezanka ktora je wykladala.
Kazda z nas sie boi jak diabli a ja nie dosc ze mam obsesje na ich punkcie to jeszcze teraz nie wiadomo co to za pajak

Szef kazal nam uwazac aby a mnie juz lapia wszystkie objawy jakie mamy w nerwicy i na klientach nie moge sie skupic bo mam lęk
OSZALEJE ZARAZ
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- eyeswithoutaface
- Moderator
Skończy się, kiedy przestaniesz przywiązywać wagę do tych objawówmlodanerwica pisze: ↑12 maja 2017, o 20:34Miałam dzisiaj stresujący dzień w szkole i od samego rana ciągle bije mi szybko serce, nie mogę oddychać i okropnie piecze mnie twarz i jest lekko czerwona. Boję się nawet ciśnienie mierzyć, bo pewnie wysokie... Kiedy to się w końcu skończy, tylko jakiś stres, a ja od razu tak reaguję.

-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
No niestety tak.ja juz stracilam sens w tej pracy

Przeciez caly czas bedzie mnie stres meczyl.Nie wyjde z tego cholera no
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Ja znowu mam natręctwa o pedofilii widok dzieci mnie nie stresuje bo dzieci nie mają w sobie kompletnie nic pociągającego bardziej stresuje mnie widok nastolatek zwłaszcza jak taka nastolatka jest juz bardzo rozwinięta to dopiero jest stres. Wiem tylko ze nie mogę tym zbytnio się stresować bo jak stres mną zawładnie znowu będzie masakra. Przepraszam jeśli piszę w złym wątku ale nie widziałem na forum podobnego tematu o pedofilskich natręctwach