Rashad pramolan ma dzialac na dluzsza mete przeciw lękowo i uspokajajaco. Zomiren to lek na dorazne uspokojenie lęku. Możesz zomiren wziac po promolanie, nie ma przeciwskazan. Zomiren mozna lykac z innymi lekami.
Natomiast Mariusz a czemu ktos by sie mial obrazic?

Przeciez nieraz ci mowilem i nie tylko ja ze trzeba ignorowac stan dd i zyc z nim jak ze swoim bo tu chodzi o to zeby przestac sie zamartwiac dd i go bac. Co do przebywania na forum mnie akurat pomagalo to. Na poczatku szczegolnie pomaga, wiadomo ze siedzenie calymi dniami tutaj jest zle ale to tez zawsze jest tu na forum pisane jako rada aby nie siedziec na forum calymi dniami.
Ale to wlasnie jest sposob na dd to co ty opisujesz i to aby tez miec zajecia w ciagu dnia i nie siedziec w domu.
Nie wolno sie bac dd i traktowac jej jako cos zlego.
Natomiast co do forum to tez tak jest ze ja np zle sie czuje jak ktos pisze zeby tu w ogole nie wchodzic, to nie tak, gdyby kazdy tak myslal jak na poczatku bys sie czul jakbys nie mial forum? Forum stworzone jest przez tych co tu wchodza i dziela sie objawami i krokami do zdrowia.
Ja wiem ze musze tu czasem wejsc i cos napisac bo pamietam swoj ciezki stan i jak bylo mi potrzebe slowa wsparcia czy nawet tego ze ktos ma tak samo.
Tu chodzi o to aby calymi dniami nie siedziec na forum, szczegolnie jesli siedzimy non stop w domu. Bo jak zajmujesz sie czyms i raz na tydzien wejdziesz czytnac cos o dd to nie zaszkodzi to na pewno. Jak wyzdrowiejesz dobrze jest tez nie zapominac o forum tylko napisac tu co i jak ci pomoglo i pozegnac sie na stale.
Bo to nie forum nakreca ci dd tylko twoje podejscie do tego stanu.
To jest miejsce dla wszystkich i to my to miejsce mozemy ulepszac. Bo chorzy inni ktorzy tu przyjda tez chca miec co przeczytac.
A akceptacja i ignorancja dd to sposob na wyjscie z tego oraz to aby odpowiednio traktowac te objawy i samo dd. Nie jako cos bardzo zlego tylko stan naturalny ktory minie jak sie uspokoimy i nie bedziemy wkrecac.
Przepraszam za bledy. Pisze z fona.
I jesczcze co do tematu : Rashad promolan nie jest to lek ktory cie powali nie boj sie go. Zomiren natomiast powiniene cie mocno wyciszyc z lęku. Sprobuj tych lekow.