31 grudnia 2014, o 11:48
Kochane nerwuski!

Z okazji zbliżającego się wielkimi krokami roku 2015 chciałem Wam życzyć całego serca abyśmy weszli w ten nowy rok z nową dawką nadzieii radosci i optymizmu

Aby wszystkie troski które nas dręczą, na koniec przyszłego roku był blachostka z której będziemy się już tylko śmiać. Niech każdy z Was dostanie pokłady nowej świeżej energii do zmagania się z trudami życia codziennego. Mam nadzieje ze to forum które tworzymy razem będzie prężnie się rozwijać i pomagać coraz większym rzeszom ludzi.
Z tego miejsca chciałem Wam podziękować ze jesteście, że zawsze poradzicie dobrym słowem i wesprzecie. Życzę Wam i sobie aby nasza walka z nerwica i innymi zaburzeniami była mega owocna i abysmy abyśmyodnosili same sukcesy w walce z nimi
Pozdrawiam
Grześ

Jedyne co trzeba zrobić to zająć miejsce w kolejce sukcesu i nie dać się z niej wypchnąć"
“Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz- również masz rację.”
“Naszą największą słabością jest poddawanie się. Najpewniejszą drogą do sukcesu jest zawsze próbowanie po prostu jeden, następny raz.”
“Osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe nie powinna przeszkadzać osobie, która właśnie to robi.”