Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zainteresowania
- nigra88
- Zarejestrowany Użytkownik
A, i jeszcze staram się malować bo zawsze lubiłam i mam zlecenia teraz. Mogłabym odnowić ale kurna... zaciskam zęby i maluję choć wcale nie sprawia mi to radości. Takie wyrobnictwo i męczarnia w sumie bo głowa mnie od skupiania się po godzinie boli i „ojej, nic nie czuje, ojej, czy to moja reka tak maluje, ojej jak ja ogarniam te kolory”...
Co do tablic...
Resjestracja TLW mi się z TelAvivem skojarzyła w pierwszym odruchu. Prawdopodobnie rzeczywiście ktoś się machnął i tak zrobił zamiast TWL
Co do tablic...
Resjestracja TLW mi się z TelAvivem skojarzyła w pierwszym odruchu. Prawdopodobnie rzeczywiście ktoś się machnął i tak zrobił zamiast TWL
"Zastanów się, przed czym chroni cię twój strach, a zgodzisz się ze mną. I zobaczysz swoje szaleństwo."
-
Mam prośbę.
Daliśmy trailer naszej nowej gry i potrzebujemy jak najwiecej dodań do Listy życzeń na Steam. Jeżeli ktoś na forum ma Steam'a, to bardzo bym prosił o dodanie
Grę znajdziecie pod poniższym linkiem:
https://store.steampowered.com/app/9506 ... Simulator/
Dziękuję
Daliśmy trailer naszej nowej gry i potrzebujemy jak najwiecej dodań do Listy życzeń na Steam. Jeżeli ktoś na forum ma Steam'a, to bardzo bym prosił o dodanie

Grę znajdziecie pod poniższym linkiem:
https://store.steampowered.com/app/9506 ... Simulator/
Dziękuję

-
- Gość

Zarówno pisanie, jak i czytanie książek ma niesamowitą moc terapeutyczną : )
- Truskawka
A jaką wciągającą książkę polecasz ?borderlina pisze: ↑12 listopada 2018, o 12:19
Zarówno pisanie, jak i czytanie książek ma niesamowitą moc terapeutyczną : )

"Jeśli się smucisz to żyjesz przeszłością. Jeśli się boisz to żyjesz przyszłością. Jeśli jesteś spokojny to żyjesz teraźniejszością" Lao Tzu
-
- Gość
Ostatnio skończyłam "Drobne szaleństwa" Kai Malanowskiej, całkiem przyjemna lekturaTruskawka pisze: ↑12 listopada 2018, o 13:37A jaką wciągającą książkę polecasz ?borderlina pisze: ↑12 listopada 2018, o 12:19
Zarówno pisanie, jak i czytanie książek ma niesamowitą moc terapeutyczną : )![]()

A z psychologicznych spodobała mi się strasznie "Terapia F*ck It!" John C. Parkina
-
Uwielbiam gotowac i jesc z naciskiem na jesc, bez tankowania nie ujade.
Kocham sport, bardzo mi pomaga naladowac baterie i endorfiny, moja druga stacja benzynowa.
Lubie czytac, najbardziej ksiazki biografie lub na faktach, ( Moj przyjaciel najmnik, Shantaram, Adam Bielecki), gazety i czasopisma tez.
Kocham patrzec na samoloty startujace i ladujace, moge godzinami i nie nudzi mi sie to.
Lubie ogladac filmy.
Podroze i jedzenie regionalne, probowanie nowych smakow.
Kocham sport, bardzo mi pomaga naladowac baterie i endorfiny, moja druga stacja benzynowa.
Lubie czytac, najbardziej ksiazki biografie lub na faktach, ( Moj przyjaciel najmnik, Shantaram, Adam Bielecki), gazety i czasopisma tez.
Kocham patrzec na samoloty startujace i ladujace, moge godzinami i nie nudzi mi sie to.
Lubie ogladac filmy.
Podroze i jedzenie regionalne, probowanie nowych smakow.
- Wiktor96
*powerbodybuilding (trening siłowy oparty na wielostawowych ćwiczeniach)
*odżywianie człowieka
*gotowanie <3
*taniec towarzyski
*anatomia i fizjologia (ogólnie fizjoterapia)
*gra na gitarze
*klimatyczne filmy
*dobra muzyka + rower/spacery
*rozciąganie i joga
*zimą deska
*dużo snu, lenistwa, siedzenia w domu i szeroko pojęty introwertyzm
*odżywianie człowieka
*gotowanie <3
*taniec towarzyski
*anatomia i fizjologia (ogólnie fizjoterapia)
*gra na gitarze
*klimatyczne filmy
*dobra muzyka + rower/spacery
*rozciąganie i joga
*zimą deska
*dużo snu, lenistwa, siedzenia w domu i szeroko pojęty introwertyzm

-
- Odważny i aktywny forumowicz
Witam!
Moim zainteresowaniem jest podrozowanie, tymbardziej teraz w takim zimowo-wiosennym czasie.
Szukam osoby ktora tez by byla chetna wspoltowarzyszyc. Z podrozowaniem mam juz wiele odwiedzonych miejsc, rowniez w Czechach ktore zawsze milo wspominam. Pomimo wczorajszej kawy espresso w Adrspach (Czechy). Ja tam lubie mocna czarna, a przyszlo mi wypic taka z braku laku
"Na muszce" mam Mazury i Prage (miasto mostow, tak je widze). Co dojdzie do skutku? Zobaczymy. Pomimo wczorajszej kawy espresso w Adrspach (Czechy). Ja tam lubie mocna czarna, a przyszlo mi wypic taka z braku laku 
Ma ktos podobne hobby? Temat otwarty, zapraszam do dyskusji. Hej ho!
Moim zainteresowaniem jest podrozowanie, tymbardziej teraz w takim zimowo-wiosennym czasie.
Szukam osoby ktora tez by byla chetna wspoltowarzyszyc. Z podrozowaniem mam juz wiele odwiedzonych miejsc, rowniez w Czechach ktore zawsze milo wspominam. Pomimo wczorajszej kawy espresso w Adrspach (Czechy). Ja tam lubie mocna czarna, a przyszlo mi wypic taka z braku laku

Ma ktos podobne hobby? Temat otwarty, zapraszam do dyskusji. Hej ho!

-
- Odważny i aktywny forumowicz
Jak ktos chetny na podroz niech pisze 

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Nigdy tu nie pisałem, a trochę mam już tych godzin na stronie nabitych, no więc już napiszę ;D
-siłownia
-boks(tajski jak i tradycyjny)
-gry komputerowe
-odżywianie i diety
-spotkania towarzyskie
-piłka nożna
-dobre filmy nie ważne jakiego gatunku, ważne, że dobre ;]
-szachy
-tenis stołowy
No to chyba na chwilę obecną tyle ;p
-siłownia
-boks(tajski jak i tradycyjny)
-gry komputerowe
-odżywianie i diety
-spotkania towarzyskie
-piłka nożna
-dobre filmy nie ważne jakiego gatunku, ważne, że dobre ;]
-szachy
-tenis stołowy
No to chyba na chwilę obecną tyle ;p
-
10 lat temu rysowalam amatorskie komiksy typu Marcel. 3 lata temu zaczęłam pisać powieść, która mam nadzieję ukoncze do najbliższych 2 lat . Kocham rysować i bujać w obłokach. Mam bardzo duże wyobraźnię. Zbieram się powoli by wrócić do rysowania:-)
-
Mnie interesują moje koincydencje i religie, zwłaszcza monoteistyczne. Interesują mnie bardzo domniemane cuda liczbowe, literowe i naukowe w Koranie, zwłaszcza w jego oryginalnym arabskim tekście, myślę, że może powinno być tak, że cały świat wie o tych zależnościach. Chociaż z perspektywy katolika Koran wygląda na jakiś sprytny podstęp szatana, nie na księgę pochodzącą od jedynego Boga. Wspominając o cudach Koranu, nie chcę nikogo zgorszyć czy doprowadzić do grzechu.