Zapraszam szczególnie administratorów

Godzina 17 dziś

No.. . A ostatnio poszło na masę, więc może boleć..boniasky pisze:Może ja odpisze do Pana klasykiem z filmu chłopaki nie płaczą: "Po tym co tu zobaczyłem, nie wiem czy chciałbym ubić z Tobą muchę w kiblu". Na szacunek i słuchaczy trzeba sobie zasłużyć, a Pan, wielki psycholog, zasłużył jedynie na wielkiego kopa w d... z mojej czarnej wysportowanej nogi. Nie pozdrawiam....
Szkoda, że ten pomysł nie wyszedł odrobinę wcześniej tak aby większa ilość użytkowników mogła sobie zarezerwować czas. Nie do końca też rozumiem stawianie administracji forum po stronie tylko i wyłącznie terapii poznawczo-behawioralnej. Bowiem akurat ja jestem zwolennikiem stosowania wielu technik a nie tylko jednej. No ale co by nie mówić w kwestii nawyków terapia poznawczo-behawioralna jest po prostu wydajniejsza. I na pewno powiem dlaczegoPiotrekS. pisze:Jak niektórzy z Was wiedzą jestem z portalu ABCZdrowie. Zapraszam dzisiaj na Waszym kanale do rozmów TS administratorów z forum i użytkowników do dialogu pomiędzy zwolennikami terapii poznawczo-behawioralnej (promowanej tu na forum) i kwestii nawyków a zwolennikami leczenia lekami psychotropowymi i równoczesnego korzystania z terapii psychodynamicznej. Stronie zwolenników leków oraz terapii psychodynamicznej będę przewodził ja oraz psycholog - terapeuta psychodynamiczny. Wykażemy pierwszeństwo tej terapii w leczeniu zaburzeń lękowych
Zapraszam szczególnie administratorówJest to pewnego rodzaju wyzwanie
Godzina 17 dziś
Divin pisze:Wielu nie podziękuje bo przez to mniej mają pacjentów lub krócej.Także zrozumiałe jest dla mnie podejście Pana Piotra
Sam fakt stawiania nam wyzwań nie świadczy o niczym szczerym.