No jest niemożliwy...
a ta dziewcyna niestety nie nadaje sie na psychoterapeutke.... 10 lat poszło w las...
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wpadlam w stany derealizacyjne.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
anastazjaa pisze:No na pewno nigdy bym nie skorzystala z pomocy na forum, tak robia wlasnie osoby ktore wiecznie narzekaja i ktorym nic nigdy nie pasuje, ta terapia zla, tamten lek niedobry a w gruncie rzeczy guzik wiedza i guzik widzieli.
Bart badz tak mily nie dawaj mi poradani nie pouczaj. A szczegolnie ty victor! Ty jestes najwiekszym ignorantem na tym forum, kim ty tak w ogole jestes!!??? kim jestes zeby wysnuwac wnioski o psychologii i zaburzeniach?!!??
masz jakis doktorat? bo ja otwieram przewod i ja bede mogla wysnuwac wnioski a nie ty!! ani zadna z osob ktora probuje to robic! to jest smiechu warte.
Jestescie ignorantami i osobami ktore nie chca sie leczyc i kombinuja zamiast uzyskac natychmiastowo pomoc.
Wes sie napij burbonu z cola wes sobie kreche coci koki

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
- Administrator
A faktycznie, kolezanka ma nawet adres mailowy tej strony, czyli to jest kolezanka naszego forumowego PiotraS
Czyli albo to piotra drugie konto albo cala ekipa tam jest ostro walnieta. Bo innego wytlumaczenia na to nie mam, szczegolnie ze korzystaja z ich maili.
No nic temat w sumie zamkniety, sledztwo dokonane

Czyli albo to piotra drugie konto albo cala ekipa tam jest ostro walnieta. Bo innego wytlumaczenia na to nie mam, szczegolnie ze korzystaja z ich maili.
No nic temat w sumie zamkniety, sledztwo dokonane

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)