Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Hej 

- numerniezly
- Odważny i aktywny forumowicz
Siema Andrzej
- N-e-r-w-u-s
Witamy Andrzeja
może bliżej nam opowiesz coś o swojej Historii z nerwicą?

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, jestem Michał, postanowiłem w końcu się zarejestrować na forum. Czytam tutejsze wpisy od jakiegoś tygodnia. Walczę z ciężką nerwicą. Mam nadzieję, że nick trafiony, nie chciałem się wiązać z czymś w stylu 'chorowity' etc, coby się nie nakręcać negatywnie. Mam nadzieję, że zwalczę swoje zaburzenie i dam tym świadectwo innym, że jednak można!:-) Trzymajcie za mnie kciuki, tak jak i ja trzymam za Was!
- N-e-r-w-u-s
Witaj Michale
Dobrze, trafiłeś. Czytaj wpisy i wdrażaj to co jest opisane, nie nakręcaj się, nie czytaj o chorobach a napewno długo nerwica nie będzie tą ''ciężką'' 
Opisz swoją historie w odpowiednim dziale ------>nerwica-nasze-historie-t32.html
A postaramy się coś podpowiedzieć, dać dobre słowa : )
Powodzenia !

Opisz swoją historie w odpowiednim dziale ------>nerwica-nasze-historie-t32.html
A postaramy się coś podpowiedzieć, dać dobre słowa : )
Powodzenia !

-
Witam na forum jestem od tygodnia, nie wiem czemu pierw napisałam post , a sie nie przedstawiłam, ale lepiej późno niż wcale. Zaburzenia lękowe z natretnymi lękami mam w sumie od 14 lat. Co pare lat wraca, ale w tym roku to przesadzila moja nerwica. Czytam was, ale i tak wszędzie doszukuje się czegoś gorszego niż lęk. 
-- 3 sierpnia 2014, o 14:00 --
Witam na forum jestem od tygodnia, nie wiem czemu pierw napisałam post , a sie nie przedstawiłam, ale lepiej późno niż wcale. Zaburzenia lękowe z natretnymi lękami mam w sumie od 14 lat. Co pare lat wraca, ale w tym roku to przesadzila moja nerwica. Czytam was, ale i tak wszędzie doszukuje się czegoś gorszego niż lęk.

-- 3 sierpnia 2014, o 14:00 --

- Ciasteczko
- Administrator
Witajcie ! 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
Witam wszystkich
forum przeglądam juz dluzszy czas i naprawdę dalo mi dużo do myślenia dlatego sie zarejestrowalam bo mam wielka ochote zmienić te swoje dotychczasowe lękowe 29letnie życie
)) mam nadzieje ze znajdzie sie ktoś z kim będę mogla porozmawiac o swoich lekach bo w otoczeniu swoim niestety nikt mnie nie rozumie i pewnie jakbym powiedziala komus bliskiemu co czuje i myślę to pewnie wzieli by mnie za 100% wariatkę:(