Oczywiście że to pokonasz. Każdy z nas miał/ma podobne zaburzenia. Bo jednak wszystkie z głównych zaburzeń wynikają z lęku o nas samych. Czyli pisząc konkretniej: egoizm lękowca
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
Divin
- Administrator
Witaj serdecznie Basiu 
Oczywiście że to pokonasz. Każdy z nas miał/ma podobne zaburzenia. Bo jednak wszystkie z głównych zaburzeń wynikają z lęku o nas samych. Czyli pisząc konkretniej: egoizm lękowca
. Gdy wiesz jakie mechanizmy zachodzą w umyśle to możesz zacząć działać nad zmianami własnego nastawienia oraz powstać jak Feniks z popiołów. Informacji na forum jest grom więc uzbrój się w wiedzę i ruszaj do boju! 
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
-
Wojciech
- Odburzony Wolontariusz Forum
Witaj Basia
Pamietraj ze nie chodzi o to aby dawac sobie rade z kolejnymi objawami tylko ogolnie ze strachem przed nimi 
-
miniu89
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam:)
mam 31 lat i od dziecka choruję na nerwicę natręctw, zaburzenia osobowości i padaczkę na tle wrodzonych torbieli naczyniówkowych mózgu.
Moje życie jest nieustanną walka o szczęście, spokój w ciągu dnia.
Mam wiele pasji,które staram się w wolnych chwilach realizować. Cieszy mnie sztuka pod postacią pisania wierszy, bajek dla dzieci, piosenek i abstrakcyjnych dzieł.
Tworzę także filmy które mówią o moich emocjach, życiu i pasjach.
Pozdrawiam serdecznie
mam 31 lat i od dziecka choruję na nerwicę natręctw, zaburzenia osobowości i padaczkę na tle wrodzonych torbieli naczyniówkowych mózgu.
Moje życie jest nieustanną walka o szczęście, spokój w ciągu dnia.
Mam wiele pasji,które staram się w wolnych chwilach realizować. Cieszy mnie sztuka pod postacią pisania wierszy, bajek dla dzieci, piosenek i abstrakcyjnych dzieł.
Tworzę także filmy które mówią o moich emocjach, życiu i pasjach.
Pozdrawiam serdecznie
- sears
To i ja się przywitam krótko. Właściwie długo się zastanawiałam nad założeniem tu konta, raczej wolałam przeglądać, czytać i pozostać przez nikogo nie zauważona. Nie mniej jednak zdecydowałam się i mam nadzieję nie będę żałować i będę mogła od czasu do czasu z Wami porozmawiać, wymienić się poglądami, myślami, czymkolwiek.
Nie wiem co mogłabym o sobie powiedzieć, więc umówmy się, że odpowiem na wszelkie pytania, jeśli ktoś będzie miał.
Obiecuję nie robić bałaganu;)
No. To witajcie:)
Nie wiem co mogłabym o sobie powiedzieć, więc umówmy się, że odpowiem na wszelkie pytania, jeśli ktoś będzie miał.
Obiecuję nie robić bałaganu;)
No. To witajcie:)
-
miniu89
Witaj:)
Dobrze że tutaj jesteś i zdecydowałaś się jednak przyłączyć. Zawsze jest to jakieś rozwiązanie
Dobrze że tutaj jesteś i zdecydowałaś się jednak przyłączyć. Zawsze jest to jakieś rozwiązanie
-
Wojciech
Witaj na forum 
-
Wojciech
Miło powitać 
- sears
Czasami sobie pomyślę, by w swoim nieco nadpsutym życiu cokolwiek poczytać, skorzystać z rad niekoniecznie kierowanych pod mój adres, albo po prostu rozkminić to i owo czy nie czuć się samotną w tym wszystkim co dręczy. Tylko nie do końca wiem tak naprawdę, w który dział zaglądać częściej.
-
Wojciech
No to juz tak jest ze czesto pare dzialow pasuje albo wszystkie. Ale rozdzielenie to wymog konieczny bo inaczej wszystko by bylo na kupie 
-
marikayezoo
- Odważny i aktywny forumowicz
Witamy Witamy