Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam jako ze nie ogarniam za bardzo chcialem zapytac czy psychokog moze mi pomoc z nerwica xzy raczej bede musial sie zglosic do psychiatry poniewaz zglosilem sie do psychologa opowiedzialem o swoim zaborczym charakterze o zazdrosci o nadpobudliwosci oraz opidalem swoje leki a pani psycholog stwierdzila ze czekaja nas 3/4 wizyta lierwsza z nich juz w ten wtorek no i pytam czy psycholog mi z tym pomoze czy to raczej psychiatra
-
- Administrator
Psychiatra to raczej stosuje leczenie farmakologiczne, no chyba, że jest także terapeutą.
Praca psychologiczna polega bardziej na pracy ze sobą, swoimi emocjami, motywacją, doświadczeniami itp
I tu i tu możesz uzyskac wsparcie, z nerwicy wyjdziesz natomiast końcowo i tak sobą xd
Praca psychologiczna polega bardziej na pracy ze sobą, swoimi emocjami, motywacją, doświadczeniami itp
I tu i tu możesz uzyskac wsparcie, z nerwicy wyjdziesz natomiast końcowo i tak sobą xd
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Okej dzieki moze sie wydawac smieszne to pytanie ale nie za bardzo odrozniam oba te zawody , ale mam nadzieje ze psycholog moze mnie wspomoc jakims lekiem i terapia bo po 5 miesiacach z tym czuje sie lekko wyczerpany xd
-- 25 listopada 2016, o 09:22 --
Jeszcze chcialem zapytac czy odciecie od uczuc no ze czuje jakbym nie kochal swojej dziewczyny ti moze byc objaw nerwicy? Bo gsy mysle o tym ze jej nie kocham i tak dalej to odczuwam lek bo mi na niej zalesy ale nie moge tego poczuc
-- 25 listopada 2016, o 09:22 --
Jeszcze chcialem zapytac czy odciecie od uczuc no ze czuje jakbym nie kochal swojej dziewczyny ti moze byc objaw nerwicy? Bo gsy mysle o tym ze jej nie kocham i tak dalej to odczuwam lek bo mi na niej zalesy ale nie moge tego poczuc