Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam
-
- Gość
No bo napisałeś takie coś "Wiem że podchodzisz do mnie z dystansem bo psychiatra mi tak powiedział. "
jakiś dziwny lekarz, a Twoja matka ma z nią jakiś kontakt? Bo na Twoim miejscu to i to bym sprawdziła, choć zdaję sobie spray z tego, że to zachowanie "paranoika" 

-
- Gość
Tutaj tak napisałeś.Darq30 pisze: ↑22 grudnia 2021, o 17:22Jeszcze dziś z chęcią zobaczę ! Ja wiem ale ja potrzebuje pieniędzy na życie nie mogę tak koczować i nic nie robić. Zobaczę, przemyśle to wszystko na spokojnie.
Wiem że podchodzisz do mnie z dystansem bo psychiatra mi tak powiedział. I masz racje. Ale ja mam juz jej dość..![]()
Film o zaburzeniach psychicznych? Lot nad kukułczym gniazdem, Przerwana lekcja muzyki, Naciągacze... Co do Sublokatorki kiedyś w tv poprostu leciał, ale nie wiem z którego roku widziałam
-
- Gość
Aha no to widzisz, ja się zasugerowałam tym, że kontaktowałeś się właśnie w sprawie leków, to pomyślałam, że może i z rejestracji na forum się zwierzyłeś hehe
-
- Gość
3. Naciągacze to też tytuł
fajna komedia
A co do lekarza, to jednak bym Ci do faceta radziła iść

A co do lekarza, to jednak bym Ci do faceta radziła iść
-
- Gość
Bo sobie wyobrażam, że jak idziesz do kobiety i "najeżdżasz" na matkę, to kobiety (zwłaszcza te, które kochają swoje matki) mogą mieć do Ciebie stosunek ambiwalentny 
Faceci są bardziej konkretni, prostolinijni i nie podchodzą do spraw nazbyt emocjonalnie... Ale ten pogląd może też wynikać z moich uprzedzeń wynikłych ze złych relacji z własną matką

Faceci są bardziej konkretni, prostolinijni i nie podchodzą do spraw nazbyt emocjonalnie... Ale ten pogląd może też wynikać z moich uprzedzeń wynikłych ze złych relacji z własną matką

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Boże ja Cię na prawdę polubiłem ;P nauczę się tak wielu słów xD musiała byś pisać z moją matką to by się ortografii nauczyła xD. Hmm nie zdecydowałem że zgłoszę się do byłego lekarza bo chyba masz racje i ta kobieta mnie nie zrozumiała kiedy mówiłem o swoich objawach i atakach paniki to nie dla tego że kłamałem ale dla tego że je mam. Ja podchodzę do swojego zdrowia bardzo poważnie i jeśli lekarz tego nie widzi gdy go proszę o odpowiednie leki żebym się lepiej czuł to najwyraźniej nie zależy mu na tym abym się czuł dobrze. A jeśli chodzi o sprawy emocjonalne mężczyzn to uważam że są takie same jak i kobiet. Po prostu w tej chili uważam że nam ubliżasz 

-
- Gość
Ubliżam? Właśnie komplementuję
a Ty podszedłeś do mojej opinii prześladowczo xD

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Stwierdziłaś że mężczyźni są pozbawieni uczuć ale to nie prawda ja je mam ale za każdym razem gdy próbuje stanąć na nogi to świat jest przeciwko mnie xD jesteś za bardzo inteligenta na te słowa xD chyba wujek google pomaga ;P