Forum sledze juz bardO dlugo staram sie wdrazac materialy ktore przeczytalam ale czasem nerwica przezwyciezy .
Pozdrawiam
Witaj,moze przeciągnęłaś zabardzo papierosa, dlatego zrobil sie czarny na ustniku. Niestety nerwica ma to do siebie ze wymyślamy malo logiczne wytłumaczenia. Jutro złapiesz sie na tym nie potrzebnie sie martwiłaś , pisz o swoich obawach to pomaga bardziej niż czytanie cudzych objawów . Mowie to ze swojego doświadczenia. Po przeczytaniu i zapoznaniu regulaminu zapraszamy na czata.Candy pisze: ↑22 października 2017, o 22:35Nerwice mam ok 10 lat biore od ok 7 lat paroxetyne 20 mg ponoc nie uzaleznie a mimo wszystko nie umiem jej odstawic kiedys mi lekarz powiedzial ze mozna ja brac cale zycie ale napewno bede chciala z niej zrezygnowac, probowalam 2 razy odstawic ale niestety nie udalo mi sie jednak teraz malo na mnie dziala tzn czuje codzienny stres , napiecie i doszly mi chyba natretctwa moze dziwne ale wszedzie doszukuje sie narkotykow w jedzeniu , piciu , papierosach mieszkam w Holandii i tutaj wszystko jest legalneteraz postanowilam napisac bo wlasnie mam atak od papierosa ktory pod koniec zrobil sie czarny na ustniku i poczulam chemiczny smak na ustach teraz mam wrazenie ze to narkotyk byl i niemoge tego przeskoczyc . Ucze sie akceptowac ale czasem jest to tak silne ze nie potrafie probowalam wylezec w lozku ale serce , goraco, zimno , biegunka wyrwala mnie z niego i siedze teraz w salonie starajac sie uspokoic bo na 6 do pracy .
Forum sledze juz bardO dlugo staram sie wdrazac materialy ktore przeczytalam ale czasem nerwica przezwyciezy .
Pozdrawiam![]()