amputacja nogi od nerwicy?
Moja przygode z forum zaczalem jakbym mial psychopatie
Chyba większych głupot nie mogłaś wymyślić serioAleksandranba23 pisze:Ciekawa jestem czy od lęku, stresu i nerwicy mogą sie w bani zrobić takie opcje, ze przestajesz czuc kończyny i ci je amputują... Albo zwariujesz na tyle, ze serio nie czujesz ichz
1. eureka! NOGA CZASAMI boli, wiesz ? czasami ból jest na tyle silny, ze ta noga nadzwyczajnie BOLI. daj już spokój kobito i nie wymyślaj !Aleksandranba23 pisze:Nie wiem co mam zrobić z ta nogaczy to moj kolejny wkręt czy serio mam w niej jakies niedokrwienie i przestaje ja czuc .. Boli mnie dziwnie cała noga i jak stoję to jakbym jej nie czuła
i nawet nie wiem czy isc z tym do lekarza bo tak bardzo sie boje, ze przestane miec czucie w tej nodze i bedzie do amputacji
kur** nawet jak chodzę to zauważyłam ze ja tak jakby ciągnę, a nie tak normalnie
-- 7 stycznia 2015, o 14:14 --Aleksandranba23 pisze:Ciekawa jestem czy od lęku, stresu i nerwicy mogą sie w bani zrobić takie opcje, ze przestajesz czuc kończyny i ci je amputują... Albo zwariujesz na tyle, ze serio nie czujesz ichz