Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co u was?
- pudzianoska
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Halina, jestem pod wrażeniem! Wierzę, że poradzisz sobie z nową sytuacją. Dobrze, że w końcu, pomyślałaś o sobie ;* 

Boże, użycz mi pogody ducha,
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Jeśli nie otrzymujesz cudu, stań się nim.
https://wordpress.com/view/pudzianoska.wordpress.com
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Jeśli nie otrzymujesz cudu, stań się nim.
https://wordpress.com/view/pudzianoska.wordpress.com
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum

pudzianoska pisze: ↑2 sierpnia 2017, o 15:42Halina, jestem pod wrażeniem! Wierzę, że poradzisz sobie z nową sytuacją. Dobrze, że w końcu, pomyślałaś o sobie ;*![]()

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
-
-
no normalnie

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
-
No i tak trzymaj.Do przodu ruszysz i sie ulozy
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
dziekuje, na razie czuje sie jak pusty worek po pyrach poznanskich

-
- Zarejestrowany Użytkownik
A ja sobie drewienko pod wiatą układam.Połowa urlopu już za mną,natrętne myśli ze mną :-D Jak jestem sam to dają mi te myśli do wiwatu,historie z przed 12 lat dzisiaj przerabiałem,aż w końcu poczułem lęk,i powiedziałem sobie dobra moje natrętne myśli musicie już spier...bo nie ogarniam roboty;-) A w towarzystwie jak zawsze czuję się bezpieczniej.Raz lepiej raz gorzej....Jak w życiu
Pozdrawiam Was serdecznie.

-
Książka Grzesia Szaffera już w połowie przewałkowanaCogito ergo sum pisze: ↑2 sierpnia 2017, o 19:19A ja sobie drewienko pod wiatą układam.Połowa urlopu już za mną,natrętne myśli ze mną :-D Jak jestem sam to dają mi te myśli do wiwatu,historie z przed 12 lat dzisiaj przerabiałem,aż w końcu poczułem lęk,i powiedziałem sobie dobra moje natrętne myśli musicie już spier...bo nie ogarniam roboty;-) A w towarzystwie jak zawsze czuję się bezpieczniej.Raz lepiej raz gorzej....Jak w życiuPozdrawiam Was serdecznie.

-

Brawo Ty

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
-
A jak
super dziewczyny.
Jak mam dobry dzien to i ochota narasta na żadziewczyny.kiedys to byl moj zywiol.

Jak mam dobry dzien to i ochota narasta na żadziewczyny.kiedys to byl moj zywiol.

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-

- katarzynka
Wróciłam po fitnessach I padam, a myśli dalej we łbie, 1:0 dla nerwicy! 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-