Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co u was?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
HALINKA plusów jest kilka i sama i tym wiesz. Ważna ze wypuszczasz emocje i płaczesz. Może nie dziś może nie jutro ale to minie i będzie dobrze.
Stare powiedzenie.ze mężczyzna jest jak autobus trzeba chwilę poczekac.a przyjedzie następny i w końcu właściwy. Pewnie tak jeszcze nie myślisz. Popłacz, umyj twarz, zrób makijaż wypnij pierś i do przodu.
Stare powiedzenie.ze mężczyzna jest jak autobus trzeba chwilę poczekac.a przyjedzie następny i w końcu właściwy. Pewnie tak jeszcze nie myślisz. Popłacz, umyj twarz, zrób makijaż wypnij pierś i do przodu.
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Mnie też już męczą upały, fajnie ciepło jest, ale co za dużo to niezdrowo
Nie dość, że czacha dymi od myśli, to i na zewnątrz sauna 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- katarzynka
Tam zaraz na Syberię
Nasze polskie lato nas nie rozpieszcza I ponad 30stopniowe upały bywają męczące. Ja sama kocham ciepło, ale jestem osłabiona taką temperaturą w nadmiarze.

Nasze polskie lato nas nie rozpieszcza I ponad 30stopniowe upały bywają męczące. Ja sama kocham ciepło, ale jestem osłabiona taką temperaturą w nadmiarze.
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
- dziwny123
Ano na Syberię, jak obserwuję internet oraz ludzi z otoczenia, widzę, że dużo ludzi już przy 25 stopniach narzeka, jaki to "upał", masakra jakaś. Tym bardziej, że na zimę narzeka znacznie mniej ludzi niż na temperatury 25+
- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Nie funkcjonuję w takich temperaturach
Dla mnie ~20 stopni najlepiej

Dla mnie ~20 stopni najlepiej

- dziwny123
-
Sluchaj .....jedni lubia 30+ a inni np ja do 28 gora .
No bo powyzrj mi slabo sie robi i piecze w klatce no i ogolnie nie moj klimat.
No bo powyzrj mi slabo sie robi i piecze w klatce no i ogolnie nie moj klimat.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"