Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Warszawa - psycholog, psychiatra, psychoterapia
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
czy mozna wiedziec Ile Pani Piekarska bierze pieniedzy za wizyte?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
jesli masz głowe na zajmowanie sie takimi sprawami jak ceny wizyt, to znaczy ze jest z Tobą dobrze. Ceny w Warszawie kształtują sie miedzy 100 a 120 zl na wizytę. Nie ważne ile ta terapia kosztuje, ważne żeby byla skuteczna. Co za różnica te 20 zł.
-
- Zbanowany
Ja szukam jakiegos psychiatry ktory da mi diagnoze w warszawie
Moje leczenie
rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
-
Bardzo dobrym specjalistą jest xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Już u kilku psychiatrów się leczyłam, ale pan doktor jest zdecydowanie najlepszy.
Osoby z nowymi kontami nie mogą polecać specjalistów. Zasada ta istnieje aby unikać autoreklamy, która jest nagminnie używana
Osoby z nowymi kontami nie mogą polecać specjalistów. Zasada ta istnieje aby unikać autoreklamy, która jest nagminnie używana
Ostatnio zmieniony 21 maja 2015, o 21:44 przez Victor, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: OD Victor
Powód: OD Victor
-
Witam.
Czy znacie może dobrego psychiatrę w Warszawie który pomoże mi w problemach nerwicowych?
Chodzi mi głównie o psychoterapię. Mam zdiagnozowane przez lekarza zaburzenia hipohondryczne i występują u mnie lęki i natrętne myśli na różne tematy.
Bardzo prosił bym o sugestię, może ktoś z Was leczy(leczył) się u godnego zaufania specjalisty.
Pozdrawiam
Czy znacie może dobrego psychiatrę w Warszawie który pomoże mi w problemach nerwicowych?
Chodzi mi głównie o psychoterapię. Mam zdiagnozowane przez lekarza zaburzenia hipohondryczne i występują u mnie lęki i natrętne myśli na różne tematy.
Bardzo prosił bym o sugestię, może ktoś z Was leczy(leczył) się u godnego zaufania specjalisty.
Pozdrawiam
- pannazuzanna
Ja mogę polecić panią mgr. Annę Jarmińską-Srebrną. Bardzo pozytywna osoba, empatyczna, młoda i potrafi wejść w sytuację drugiej osoby.
-
szukam dobrego terapeuty na nfz w wawie lub okolicach. ktos cos wie?
Mistrz 2021 (L)
-
Szukam info o jakimś dobrym, sprawdzonym specjaliście z doświadczeniem z nerwica i. Niestety ci, do których trafiłam wiedzieli o nerwicy mniej niż ja i nie znali odpowiedzi na moje wątpliwości.. 

Odprężam swoją świadomość. Wyłączam emocje. Noszę świat jak luźna szatę. Uczę się tańczyć z gracją na dywanie, który stale się pode mną przesuwa.
S. Jeffers
S. Jeffers
-
czy ktos leczyl sie ostatnio w poradni na ulicy koszykowej? jaki jest poziom tamtejszych psychologow?
Mistrz 2021 (L)
-
czy ktos moglby mi polecic dobra poradnię w wawie llub okolicach do ktorej nie musialbym czekac pół roku?
Mistrz 2021 (L)
-
Cześć wszystkim.
Mam ogromną prośbę i liczę, że osoby aktywne tutaj będą w stanie mi jakoś pomóc. A mianowicie poszukuję dobrego psychoterapeuty w Warszawie. Najlepiej po drugiej stronie Wisły, czyli Praga, Wawer itp. Ale to nie jest wymóg konieczny. Próbowałam na własną rękę, ale niestety mam chyba pecha i nie trafiam na nikogo dobrego. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź! Na koniec zaznaczę, że mam problem nerwicy lekowej, natrętnych myśli, ataków paniki itd. Więc fajnie jakby dana osoba się w tym specjalizowała.
Czekam niecierpliwe na każdą odpowiedź. Dzięki.
Mam ogromną prośbę i liczę, że osoby aktywne tutaj będą w stanie mi jakoś pomóc. A mianowicie poszukuję dobrego psychoterapeuty w Warszawie. Najlepiej po drugiej stronie Wisły, czyli Praga, Wawer itp. Ale to nie jest wymóg konieczny. Próbowałam na własną rękę, ale niestety mam chyba pecha i nie trafiam na nikogo dobrego. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź! Na koniec zaznaczę, że mam problem nerwicy lekowej, natrętnych myśli, ataków paniki itd. Więc fajnie jakby dana osoba się w tym specjalizowała.
-
w szpitalu Orlowskiego na czerniakowskiej kiedys mieli dobrych terapeutow. ale tam byly duze kolejki.alicjape pisze: ↑23 lutego 2020, o 21:10Cześć wszystkim.
Mistrz 2021 (L)
-
sebastian86 pisze: ↑23 lutego 2020, o 23:37Ale to na NFZ? Od razu zaznacze, że nie musi być na NFZ. Nie obchodzi mnie ile to będzie kosztować, potrzebuję kogoś na prawdę dobrego. Poza tym z lekarzami na NFZ nie mam dobrych wspomnień.. No chyba, że ktoś to robi z pasji to owszem.