alicjape pisze: ↑24 lutego 2020, o 12:55na NFZ ale pewnie jest tez mozliwosc prywatnej wizyty. tam calym kierownikiem tej poradni jest slynny dr Lew Starowiczsebastian86 pisze: ↑23 lutego 2020, o 23:37Ale to na NFZ? Od razu zaznacze, że nie musi być na NFZ. Nie obchodzi mnie ile to będzie kosztować, potrzebuję kogoś na prawdę dobrego. Poza tym z lekarzami na NFZ nie mam dobrych wspomnień.. No chyba, że ktoś to robi z pasji to owszem.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Warszawa - psycholog, psychiatra, psychoterapia
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mistrz 2021 (L)
-
Czy ktoś się orientuje jaki psychiatra prowadzi teleporady?
W obecnej sytuacji lekarze albo na l4 albo na urlopie.
W obecnej sytuacji lekarze albo na l4 albo na urlopie.
-
Czy możecie polecić dobrego psychologa aby zmienić utarte schematy myślenia. Mam namiar na dwóch ale żaden nie przyjmuje nowych pacjentóe. Życie mi się posypało, usktywniły się stare schematy i ruszyła machina nerwicowa. Planuję wrócić do Zoloftu ale też chciałabym przepracować utarte schematy które w sytuacjach kryzusowych odpalają mi nerwicę.
-
czy ktos sie orientuje gdzie w stolicy jest swiadczona psychoterapia twarza w twarz?
Mistrz 2021 (L)
-
gdzie w wawie mozna dostac sie na terapie wczesniej niz za rok?
Mistrz 2021 (L)
-
- Nowy Użytkownik
część. nie za dużo jest tutaj polecjajek konkretnych specjalistów.
szukam kogoś na prawdę dobrego do: derealizacji, depersonalizacji, osobowości schizoidalnej, być może również c-PTSD. Znacie kogoś z sensem, kto mógłby pomóc?
szukam kogoś na prawdę dobrego do: derealizacji, depersonalizacji, osobowości schizoidalnej, być może również c-PTSD. Znacie kogoś z sensem, kto mógłby pomóc?