Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wariuje? :(
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kolejny dziwny objaw -,-
Mowie sobie w myslach np
Bedzie dobrze a zaraz z automatu mam mysl ze nie bedzie dobrze.
Albo pojade do domu a za chwile nie pojade do domu :/ co jest -,-
Mowie sobie w myslach np
- Ptasiek
Trudna zagadka.Arturek19970 pisze: ↑7 czerwca 2018, o 20:23Kolejny dziwny objaw -,-
Mowie sobie w myslach np

1. Nerwica
2. Nerwica
3. Nerwica
Nie bardzo wiem , ktora opcje wybrac. Waham sie pomiędzy 2 i 3.
No healing without feeling
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
PtasiekPtasiek pisze: ↑7 czerwca 2018, o 20:26Trudna zagadka.Arturek19970 pisze: ↑7 czerwca 2018, o 20:23Kolejny dziwny objaw -,-
Mowie sobie w myslach np
Albo pojade do domu a za chwile nie pojade do domu :/ co jest -,-opcje sa trzy:
1. Nerwica
2. Nerwica
3. Nerwica
Nie bardzo wiem , ktora opcje wybrac. Waham sie pomiędzy 2 i 3.

- schanis22
Ptasiek , spytaj publicznościOlalala pisze: ↑7 czerwca 2018, o 20:31PtasiekPtasiek pisze: ↑7 czerwca 2018, o 20:26Trudna zagadka.Arturek19970 pisze: ↑7 czerwca 2018, o 20:23Kolejny dziwny objaw -,-
Mowie sobie w myslach np
Albo pojade do domu a za chwile nie pojade do domu :/ co jest -,-opcje sa trzy:
1. Nerwica
2. Nerwica
3. Nerwica
Nie bardzo wiem , ktora opcje wybrac. Waham sie pomiędzy 2 i 3.![]()
![]()
Jeden z lepszych postów
![]()

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
Serio pytalem:)
- Olalala
- Ptasiek
Odpowiedziałam serio, tyle ze z humorem. Ale jak chcesz, to moge bardziej serio:
Drogi Arturze, objaw o którym piszesz, idealnie wpasowuje sie w objaw nerwicy.
-
Dzieki i przepraszam po prostu nie jestem w humorze..
- Ptasiek
Nie przepraszaj,

Ja jestem na etapie wygrzebywania sie z dupy.

Takie rozkminy jak masz, to norma.
-
Spoko dzieki:)
-
To jeszcze jeden objaw...
Wczoraj wyszlem z pracy na fajka i slyszalem ze pies szczeka nawet mialem pytac brata czy slyszy psa ale sie powtrzymalem..
No i nastepnie wchodze na hale i slysze tak jak by pies sczekal.
Potem jestem w domu tzn(kwaterze a jest to blok) no i dziecko placze czesto w bloku male i ogolnie caly dzien bo wtedy spie bo na nocki pracuje...i za oknem dra sie strasznie dzieci piszcza krzycza na ogol dra jape itp.
No i uslyszalem to i nagle wyszlem lub leze i znowu ta sama akcja slysze ze dziecko placze... Albo ze te dzieci sie (fakt faktem dra ryja codziennie ostro).
Albo wczoraj puscili muzyke obok w pokoju ja przechodzilem i znowu to samo muzyka wylaczana a ja jak bym ja jeszcze slyszal..
Wczoraj sie zagadalem z bratem wyszlem na troche z kwatery bo na ogol az mi sie nie chce nigdzie wychodzic.. I siedzielismy na lawce oczywiscie zarty o robocie smiechy zajebiscie fajnie tak jak bym zapomnial o tym wszystkim i bylo mi dobrze w sensie nic sie nie dzialo jak by wszystko minelo i wrocilem do kwatery znow to samo.
Wczoraj wyszlem z pracy na fajka i slyszalem ze pies szczeka nawet mialem pytac brata czy slyszy psa ale sie powtrzymalem..
Potem jestem w domu tzn(kwaterze a jest to blok) no i dziecko placze czesto w bloku male i ogolnie caly dzien bo wtedy spie bo na nocki pracuje...i za oknem dra sie strasznie dzieci piszcza krzycza na ogol dra jape itp.
No i uslyszalem to i nagle wyszlem lub leze i znowu ta sama akcja slysze ze dziecko placze... Albo ze te dzieci sie (fakt faktem dra ryja codziennie ostro).
Albo wczoraj puscili muzyke obok w pokoju ja przechodzilem i znowu to samo muzyka wylaczana a ja jak bym ja jeszcze slyszal..
Wczoraj sie zagadalem z bratem wyszlem na troche z kwatery bo na ogol az mi sie nie chce nigdzie wychodzic.. I siedzielismy na lawce oczywiscie zarty o robocie smiechy zajebiscie fajnie tak jak bym zapomnial o tym wszystkim i bylo mi dobrze w sensie nic sie nie dzialo jak by wszystko minelo i wrocilem do kwatery znow to samo.
- Nipo
Nie nie wariujesz to jest jedna z wielu wkretekArturek19970 pisze: ↑8 czerwca 2018, o 19:54To jeszcze jeden objaw...

-
-,- pisk w uszach jak by sie cos darlo nasila sie np jak jade autem co wy na to?....az odczuwam bol ucha. .
Albo znowu wrazenie ze pies szczeka. . . Teraz to juz sie sam pogłubiłem... A normuje sie dopiero jak leze w lozku...
Albo znowu wrazenie ze pies szczeka. . . Teraz to juz sie sam pogłubiłem... A normuje sie dopiero jak leze w lozku...
-
Teraz jeszcze lepiej ..
Jade samochodem i nagle wszystko jak by mi sie zwezalo i wgl . Za chwile jak bym odplywal...
Duzo iskierek przed oczami ze patrzec nie moge bo wszystko mi sie marze... Ledwo co wyszlem z samochodu czuje sie jak pijany lub najarany juz nie mam sily plakac ..jak bym mial sie zaraz przewrocic. Do tego nadal slysze jakies dziwne dzwieki w uszach
jutro wizyta u psychiatry a wy co na to co napisalem:(
Jade samochodem i nagle wszystko jak by mi sie zwezalo i wgl . Za chwile jak bym odplywal...
Duzo iskierek przed oczami ze patrzec nie moge bo wszystko mi sie marze... Ledwo co wyszlem z samochodu czuje sie jak pijany lub najarany juz nie mam sily plakac ..jak bym mial sie zaraz przewrocic. Do tego nadal slysze jakies dziwne dzwieki w uszach

- Formenos
- Odburzony i pomocny użytkownik
Wiesz, że jesteś na forum, gdzie masz skarbnicę wiedzy o DD i zniej nie korzystasz. jesteś tak napędzony przez swoją newricę, że zapomniałeś o świadomości i logice? Po co Divin z Victorem nagrali 20h dotyczących naszego zaburzenia, objawów i jak z nich wyjść?
Nerwica ma nad Tobą pełną władzę i tylko dlatego, że Ty tak chcesz. Zacznij od postów Victora o jego odburzaniu, a potem słuchawki na uszy i spędź kilka godzin na radach chłopaków (Divin i Victor), którzy wyszli z tak czarnej DUPY, ze nawet nie masz pojęcia, że istnieje.
To forum nie jest od wspólnego płaczu, nakręcania się i licytacji kto ma gorzej. Nie jest też po to, by się dołować. To forum powstało w celu odburzania by pomóc ludzion, którzy zaplątali się całkiem w swoim kole lękowym jak Ty w tym momencie. Korzystaj zatem w tym momencie ze swojej logiki oraz wiedzy odburzonych, dzięki którym to miejsce powstało i funkcjonuje.
Nerwica ma nad Tobą pełną władzę i tylko dlatego, że Ty tak chcesz. Zacznij od postów Victora o jego odburzaniu, a potem słuchawki na uszy i spędź kilka godzin na radach chłopaków (Divin i Victor), którzy wyszli z tak czarnej DUPY, ze nawet nie masz pojęcia, że istnieje.
To forum nie jest od wspólnego płaczu, nakręcania się i licytacji kto ma gorzej. Nie jest też po to, by się dołować. To forum powstało w celu odburzania by pomóc ludzion, którzy zaplątali się całkiem w swoim kole lękowym jak Ty w tym momencie. Korzystaj zatem w tym momencie ze swojej logiki oraz wiedzy odburzonych, dzięki którym to miejsce powstało i funkcjonuje.
"A Ci, którzy tańczyli zostali uznani za szalonych przez Tych, którzy nie słyszeli muzyki"