Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uważasz że jesteś Wojownikiem? Wpisz się!
-
- Administrator
To odpowiem Ci karuzo już bez wyjaśniania, bo jak widać nie warto: Bo tak ustaliliśmy i tak jest. Starczy już tej jałowej dyskusji, bezsensownej zresztą i zaśmiecającej ten temat który jest do wpisywania się prze ludzi którzy chcą zostać dodani do grupy. Jest jak jest, większości taka forma odpowiada, w sumie nikt więcej poza Tobą i Tobie podobnym osobom nie ma z tym problemu.
I nie per "Pan", bo ja się nie wywyższam, tylko przedstawiam Ci jakie zasady tutaj panują.
I nie per "Pan", bo ja się nie wywyższam, tylko przedstawiam Ci jakie zasady tutaj panują.
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
- mooooof1987
- Zarejestrowany Użytkownik
Dobra jak Dla Ciebie problemem jest to,ze pomyliłem literkę w nicku to wiecej mi mowić o sobie nic nie musisz...jestes typem ktory ma pożywkę z konfliktów, wywołujesz je celowo bo po prostu to lubisz dobranoc
Nerwico!
-co?
GÓWNO!!!!
-co?
GÓWNO!!!!
- ciekawy94
- Odburzony i pomocny użytkownik
Chciałem dołączyć do grupy, już nie długo
Wykuty charakter przez lata żywym dłutem
Uzależnienia i nerwica ciągłej walki skutek
I na drugim końcu świata będę dumny z pochodzenia
[b]--------------------------------------------------------[/b]
Ogarnę NERWICĘ albo zajebie się starając.
Autor Bart26
Uzależnienia i nerwica ciągłej walki skutek
I na drugim końcu świata będę dumny z pochodzenia
[b]--------------------------------------------------------[/b]
Ogarnę NERWICĘ albo zajebie się starając.
Autor Bart26
- mooooof1987
- Zarejestrowany Użytkownik
. No panie karuzo mój nick to nie jest "moooof"!karuzo pisze:panie divin, pan jakos dziwnie nie na temat. i pan powtarza to co juz wczesniej pisał.
powtórze jeszcze raz: nie chodzi mi o cel wyrózniania . nie neguje sensu . a o formę. czemu musi admin decydować kto jest wojownik. czemu nie inni użutkownicy skoro taka wspólnota.
niechęć o odnoszenie sie do ludzi? lol. a jak panie divin sie pan odnosi i reszta?
zadałem proste pytanie why taka dziwna zasada. tylko tyle.
moooof masz prawo czuc niechęć- piszesz. a klika postów wyzej zarzucasz mi ze ja czuje niechęć. lol. to jak to jest z prawem do niechęci? / tak czuje niechęć do pewnych zasad i mam prawo czy nie?/
nie, nie chce wejśc na czata. zreszta napisałem wyżej do schanish na ten temat.
może mniej piany a spojrzeć normalnie na pytanie które zadałem odnośnie jednej rzeczy. jak widać sie nie da.
Nerwico!
-co?
GÓWNO!!!!
-co?
GÓWNO!!!!
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Człowieniu drogi, brzmisz jak jedna wielka chodząca frustracja. Nie wiem jak inni, ale ja np. nie chciałbym takiego typa na czacie. Super, że Div i Vic filtrują takie przypadkikaruzo pisze:za to pan juz któryś raz projektuje- jaki jestem, po co jestem, po coś robię itd.
nie napisałem że inny nick to problem. tylko ze jest inny. pan sie nie rzuca. branoc.

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
- Jerry
Uff...karuzo pisze:nie składałem podania o przyjęcie na czat.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Jeśli można to też bym poprosił o dołączenie mnie do krucjaty zrzeszającej wojowników walczących z wytworami własnego umysłu 

Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
-
Też proszę o dodanie mnie do grupy wojowników
Liczę na to, że jeszcze bardziej mnie to zmobilizuje

Liczę na to, że jeszcze bardziej mnie to zmobilizuje

,,W psychologii jest takie pojęcie „błysk” to jest moment kiedy człowiekowi w głowie się wszystko zmienia, kiedy nagle dociera do niego coś co było oczywiste od lat, ale teraz nabrało innego wymiaru."
— Jacek Walkiewicz / psycholog
Być może wszystko jest w porządku, ale trudno w to uwierzyć
Potykając się można zajść daleko, nie można tylko upaść i nie podnieść się
— Jacek Walkiewicz / psycholog
Być może wszystko jest w porządku, ale trudno w to uwierzyć

Potykając się można zajść daleko, nie można tylko upaść i nie podnieść się
- BruceWayne
Ostatnio zacząłem trenować tajski boks, chyba się kwalifikuję