A więc...wszystkich, których dodałem proszę o godne noszenie się z zaburzeniami co by lipy nie było

A poważniej to oczywiście ta ranga forumowa to coś w rodzaju symboliki, więc mam nadzieję, że nikt z tego powodu sobie nie porobi jakiś presji.
ok.Victor pisze:To jest temat dla osób, które mają ochotę w jakiś sposób uczestniczyć w forumowej społeczności.
My nie mówimy w tym temacie o tym jak ktoś żyje ale o tym jak działa sobie na forum - a to duża różnica. To w końcu ranga forumowa, nie przyklejamy nikomu etykietki na Wasze drzwi wejściowe
Niektórzy np. na forum żyją iluzją lękową, czasem hipochondria, czasem natręty i niestety nie każdy łamie te schematy, nie każdy się stara wbrew pozorom, jednakże taka symbolika ma nie oceniać a motywować kogoś (jeśli tego chce) do zaprzestania tego procederu i np. zajęcia się innymi rzeczami - choćby życiem.
Jak pisałem wcześniej to jest symbolika, proszę nie traktować tego dosłownie ani nie brać do siebie.
Jeśli ktoś nie chce się w to bawić, nie widzi sensu, potrzeby, to po prostu niech przejdzie obok tego obojętnie, nie ma żadnego przymusu korzystania z tego, wpisywania się, a forum się szybciej nie wczytuje tym, którzy mają inną rangę![]()
Tak bym to podsumował - SYMBOLIKA, zabawa, jakaś forma motywacji - i to do tego dotycząca aktywności na forum i to DLA CHĘTNYCH.
przesadzasz.Wojciech pisze:ale żeby to zrozumieć trzeba po pierwsze chcieć a po drugie mieć chociaż odrobinkę oleju w głowie, a po trzecie nie sugerować się emocjami typu złość, zawiść itp.
Kurde, ja chyba nigdy nie przeczytałam regulaminuDivin pisze:Zapoznaj się z regulaminem forum, to zobaczysz jaką naturę ma to forum. Tworzymy jedną społeczność, motywujemy się i pomagamy sobie na wzajem. Oczywiście tylko z tymi którzy chcą i wnoszą coś do społeczności.