Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Trochę się cykam schizy
- JohnnyEDM
- Zarejestrowany Użytkownik
Kurde trochę się cykam schizy bo dziadek na starość miał, pamiętam jak chodziliśmy z mamą do niego to właśnie opowiadał jej, że bandyci za nim chodzą itd... Ale słyszałem też, że na starość ludziom dzieją się różne rzeczy, co sądzicie o tym?
- schanis22
a co Ty się Snaav martwisz co bedzie na starosc zajmi sie życiem teraz !
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
- Joana
Nie wkręcaj sobie .Dwa dni temu miałam klienta który twierdził ze mu Komorowski z Tuskiem jakas technologie ukradli i blokuja mu telefon bo spuszczaja zasłonke na wiejskiej .Był u mnie juz nie pierwszy raz i uwieź mi ze gdybyś miał urojenia to byś się ich nie bał tylk to była by dla ciebie sama prawda .
- schanis22
Snaav ale to jest tylko myśl lękowa , że ktoś coś miał to nie znaczy że i Ty to musi mieć rozumiesz - takie sa własnie natrętne myśli lękowe w nerwicy , odepchnij tą myśl zastąp ja pozytywną .
- schanis22
dokładnie Asia najważniejsze że My wciąż piękne i młode 

-
- Administrator
Wiesz co snav bo tworzysz dość duzo ciągle osobnych wątków w sumie dotyczacych jakiś drobnych rzeczy, może zrób jeden wątek np. "dylematy snava" xd i nie żartuje sobie tylko po prostu zaczynam się zaastanawiac co z tymi wątkami twoimi robić, bo bardzo to wszystko rozbijasz na szczegóły 
Zrób może jeden temat i tam wal pytania
Co do starości to po pierwsze mogło to być efektem choroby starczej a nie samej w sobie choroby psychicznej, w chorobach starczych także mogą wystepowac urojenia.

Zrób może jeden temat i tam wal pytania

Co do starości to po pierwsze mogło to być efektem choroby starczej a nie samej w sobie choroby psychicznej, w chorobach starczych także mogą wystepowac urojenia.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- schanis22
no tak Snaav bo jesli nie dostaniesz tej shizy a cały czas bedziesz się jej bał to tylko życie Ci zejdzie na tym baniu się i nerwica zrobi Cię w konia 

- JohnnyEDM
No może masz racje Victor
. Jak przeczytałem na forum, że do schizofremii ma się najczęściej predyspozycje genetyczne to odrazu z automatu myśli i analiza. A co do tych tematów to rzeczywiście nieraz to aż sam nie wiedziałem gdzie wstawić dany wątek haha

-
Moja babcia ciagle powtarza, ze.ma.80 lat ama 95
i ona w to wierzy, nikt jej nie przemowi, ze jest inaczej.. co.ja uważam..? Jest stara, zchorowana i tyle.. czasami to chyba tez natura tej starosci gadac różne dziwne rzeczy..? 

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Snavv a ty dalej kabinyjesz proponuje ci przeczytac wpis Kamienia . O nerwicowym worku i stosuj sie to zelzy ci wkoncu .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- Thori
Snaav - rozbrajasz mnie 
Na starość tak bywa, że organizm się starzeje, mózg też. Dlatego człowiek nie jest już tak sprawny jak w latach młodości, dorosłości. I jego mózg ma prawo funkcjonować z pewnym opóźnieniem, zapominaniem, a nawet wkręcać coś. Ot taka kolej rzeczy.
Zadam Ci pytanie z innej beczki: czy Ty w ogóle pracujesz nad sobą? Czy robisz coś w kierunku, żeby zaakceptować, że przy swoim zaburzeniu, możesz mieć takie dylematy? I nie oczekuję tu odpowiedzi: szukam nowych objawów, bo już nie wiem co sobie wkręcić.

Na starość tak bywa, że organizm się starzeje, mózg też. Dlatego człowiek nie jest już tak sprawny jak w latach młodości, dorosłości. I jego mózg ma prawo funkcjonować z pewnym opóźnieniem, zapominaniem, a nawet wkręcać coś. Ot taka kolej rzeczy.
Zadam Ci pytanie z innej beczki: czy Ty w ogóle pracujesz nad sobą? Czy robisz coś w kierunku, żeby zaakceptować, że przy swoim zaburzeniu, możesz mieć takie dylematy? I nie oczekuję tu odpowiedzi: szukam nowych objawów, bo już nie wiem co sobie wkręcić.