Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Trochę się cykam schizy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Foofuu
Zarejestrowany Użytkownik

8 grudnia 2015, o 13:22

Dostajesz po prostu nowych myśli lękowych i od razu rozpatrujesz je pod innym kątem niż nerwica. Setki razy było mówione, że nie ma znaczenia czego się boisz, wszystko traktujesz tak samo. Mi natręctwa lękowe potrafiły się zmieniać kilka razy w ciągu tygodnia i jest to najlepszy dowód na to, że cały ten lęk to jedna wielka ściema.
Wszelka radość obecna na świecie bierze się ze szczęścia, którego życzymy innym.
Dajmajla
Zarejestrowany Użytkownik

9 grudnia 2015, o 23:19

W bardzo podeszłym wieku to normalne. Moja prababcia mając lat 90 chciała mnie swatać z dziadkiem, bo myślała, że jest w tym samym wieku co ja ^^ I to nie byla choroba psychiczna, tylko jakieś wyekspolatowanie mózgu po prostu. Poza tym zauważyłam, że starsi ludzie boją się właśnie bandytów, napadów, itp, więc często opowiadają takie rzeczy, to nie musi być schiza od razu :P
ODPOWIEDZ