polecam robić sobie 2 z razy dziennie trening autogenny Schulza.

-- 20 grudnia 2010, o 16:57 --
*Schultza

faktycznie jak mamy lęki i derealizacje siajowo jest sie relaksować i trudno i szczerze mowiac to nikłe efekty tej relaksacji widziałem
 faktycznie jak mamy lęki i derealizacje siajowo jest sie relaksować i trudno i szczerze mowiac to nikłe efekty tej relaksacji widziałem   w przypadku relaksowania sie najgorzej sie zmuszac do czegos co nas drazni np medytujemy a sama medytacja nie daje nam relaksu tylko efekt odwrotny. najlepiej wtedy relaksowac sie przy czyms co lubimy nawet jak to jest tv albo dobra ksiazka itp.
  w przypadku relaksowania sie najgorzej sie zmuszac do czegos co nas drazni np medytujemy a sama medytacja nie daje nam relaksu tylko efekt odwrotny. najlepiej wtedy relaksowac sie przy czyms co lubimy nawet jak to jest tv albo dobra ksiazka itp. ^
^  ^
^ ostatnio mecza mnie tylko duszności silne ale to jest do przezycia w porównaniu z depersonalizacja czy derealizacja tak wiec nie moge narzekac tylko brakuje mi ostatnio motywacji i checi do czegokolwiek ale podejrzewam ze to efekt uboczny leku i mysle ze szybko przejdzie
 ostatnio mecza mnie tylko duszności silne ale to jest do przezycia w porównaniu z depersonalizacja czy derealizacja tak wiec nie moge narzekac tylko brakuje mi ostatnio motywacji i checi do czegokolwiek ale podejrzewam ze to efekt uboczny leku i mysle ze szybko przejdzie  
  a u mnie to zaraz powoduje stres i DD szybuję w góre.
 a u mnie to zaraz powoduje stres i DD szybuję w góre. 

a tak to ja rowniez wigilie mialem w porzadku tylko potem nastepne 3 dni z dzisiejszym jest malo fajnie a swiat wyglada jak wielka plastikowa makieta az boje sie patrzec za okno bo wtedy to uczucie mi sie nasila ale skoro sa dni kiedy moze byc lepiej to znaczy ze moze byc lepiej wogole i calkiem ;p
 a tak to ja rowniez wigilie mialem w porzadku tylko potem nastepne 3 dni z dzisiejszym jest malo fajnie a swiat wyglada jak wielka plastikowa makieta az boje sie patrzec za okno bo wtedy to uczucie mi sie nasila ale skoro sa dni kiedy moze byc lepiej to znaczy ze moze byc lepiej wogole i calkiem ;p