Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
taka sytuacja
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dlaczego zawsze jak pomysle sobie o tym ze chlopak podczas seksu mnie przytrzymuje a ja się opieram i robi swoje to dostaje silnego lęku ?
Ale z drugiej strony tego pragnę... tylko boję się, że jak powiem niechętne nie albo będę się lekko opierała on zrobi swoe i nawet gdy mi sie to podoba to już będzie podchodziło pod gwałt.
Nie nie byłam nigdy zgwałcona nic z tych rzeczy.
z drugiej strony skąd on wie czy mi się to podoba czy nie...
Ale z drugiej strony tego pragnę... tylko boję się, że jak powiem niechętne nie albo będę się lekko opierała on zrobi swoe i nawet gdy mi sie to podoba to już będzie podchodziło pod gwałt.
Nie nie byłam nigdy zgwałcona nic z tych rzeczy.
z drugiej strony skąd on wie czy mi się to podoba czy nie...
Reap what you sow!
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
może po prostu z nim o tym porozmawiaj i sobie ustalcie i wyjaśnijcie ? 

- Kamień
widzę lubisz tematy okołoerotyczne 

- Zordon
Haha
W ogóle nie ma co rozkminiać skoro to tylko teoretyzowanie o przyszłości
Skąd wiesz, że Twój chłopak będzie takim ogierem, że mimo sprzeciwu pojedzie dalej z tematem? To wszystko musisz chyba z nim przegadać kiedyś tam kiedyś jak już się ten "ruchacz na białym koniu" pojawi
Jak mu nie powiesz, że lubisz zabawę w gwałt to tego nie będzie wiedział. Swoją drogą, jeśli Ty to lubisz i tego pragniesz, to to gwałt nie będzie nigdy 

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Soichiro Honda
-
moja nerwica je bardzo lubi.
-- 20 września 2014, o 13:03 --
aj ale nie rozumiecie o co chodzi. zalozmy ze to jest pierwszy seks z nowopoznanym, i on mnie przytrzymuje bo ja to lubie ale on nie wie ze ja to lubie. i ja sie opieram mowie nie ale tego chce - czy to nie jest gwalt ?
a jesli mowie nie i w danej chwili tego nie chce ? - to to nie jest gwalt?
a jesli mowie ze nie chce i serio nie chce a pozniej mi sie podoba to wtedy co?
boje sie ze chlopak tak zrobi mnie sie bedzie super podobalo i zaraz dostane lęku
, że no nie kontroluje tego nie wiem! czy jakbym powiedziala mu zeby przestal to czy by przestal
a jesli by nie przestal a mnie by bolalo
np?:(
-- 20 września 2014, o 13:03 --
aj ale nie rozumiecie o co chodzi. zalozmy ze to jest pierwszy seks z nowopoznanym, i on mnie przytrzymuje bo ja to lubie ale on nie wie ze ja to lubie. i ja sie opieram mowie nie ale tego chce - czy to nie jest gwalt ?
a jesli mowie nie i w danej chwili tego nie chce ? - to to nie jest gwalt?
a jesli mowie ze nie chce i serio nie chce a pozniej mi sie podoba to wtedy co?
boje sie ze chlopak tak zrobi mnie sie bedzie super podobalo i zaraz dostane lęku

Reap what you sow!
- Kamień
a nie masz większych problemów? przez takie gdybanie właśnie nerwica Cie trzyma. SPONTAN.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ale prawda jest taka ze to ty sama robisz z tego tyle wartosci. Bo to ze nie da sie nie myslec to nic dzwinego ale zalezy od tego co myslisz i jak podchodzisz do kazdej obawy.
Np obawa ze ci sie bedzie podobalo i dostaniesz leku, i ja pytam co z tego nawet jesli kiedykolwiek taka sytuacja mialaby miejsce? Co z tego ze dostaniesz nawet tego leku? Przeciez lek nie raz mialas i zyjesz wiec i przezyjesz kolejny.
Chodzi o to ze ty sama boisz sie obaw i sama stwarzasz sobie napiecie i powody do dalszego myslenia o tym.
Albo boisz sie ze bedzie bolalo, no to mowiac powaznie bedzie, poboli i przestanie a ty chociaz sporobowalas to co lubisz, swiat sie skonczy? Nie skonczy.
Wiec idz lepiej sobie cos ugotuj i uc sie nie nadawac wartosci samym natrectwom jak i obawom.
-- 20 września 2014, o 13:15 --
W wypadku iwojej nerwicy natrectw innej rady tak naprawde nie ma, plus zapewne terapia ale tylko jesli w koncu zaczniesz traktowac natrectwa jak nalezy.
Np obawa ze ci sie bedzie podobalo i dostaniesz leku, i ja pytam co z tego nawet jesli kiedykolwiek taka sytuacja mialaby miejsce? Co z tego ze dostaniesz nawet tego leku? Przeciez lek nie raz mialas i zyjesz wiec i przezyjesz kolejny.
Chodzi o to ze ty sama boisz sie obaw i sama stwarzasz sobie napiecie i powody do dalszego myslenia o tym.
Albo boisz sie ze bedzie bolalo, no to mowiac powaznie bedzie, poboli i przestanie a ty chociaz sporobowalas to co lubisz, swiat sie skonczy? Nie skonczy.
Wiec idz lepiej sobie cos ugotuj i uc sie nie nadawac wartosci samym natrectwom jak i obawom.
-- 20 września 2014, o 13:15 --
W wypadku iwojej nerwicy natrectw innej rady tak naprawde nie ma, plus zapewne terapia ale tylko jesli w koncu zaczniesz traktowac natrectwa jak nalezy.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
Whyisthat,
Da się nie mysleć i każdy z nas miał jakies tam natręty w mniejszym lub w większym stopniu. Ta Twoja sytuacja wiąże się z lękiem, który jest kompletnie irracjonalny. Nie żyjesz zgodnie zasadą tu i teraz tylko analizujesz to swoje gdybanie: a co jesli pojdę z kimś do łożka z wlasnej woli i on zrobi coś co mi sie podoba, ale on o tym nie wie ? Zobacz jakie to jest bezsensowne poddawanie się lękowi. Nie wiesz czy to będzie facet, ktory lubi dominować czy taki, ktory nie lubi więc nie ma sensu o tym teraz mysleć. Jak pojdziesz z wlasnej woli z kimś do łozka, to nie wydaje mi się żeby to był jakis idiota , ktory zrobiłby coś bez Twojej woli i zawsze możesz powiedzieć STOP. Tylko czemu Ty ciągle o tym myslisz ? Jest piękna pogoda, sobota, zajmij czymś umysł i zobaczysz, że te lęki są abstrakcją.
Da się nie mysleć i każdy z nas miał jakies tam natręty w mniejszym lub w większym stopniu. Ta Twoja sytuacja wiąże się z lękiem, który jest kompletnie irracjonalny. Nie żyjesz zgodnie zasadą tu i teraz tylko analizujesz to swoje gdybanie: a co jesli pojdę z kimś do łożka z wlasnej woli i on zrobi coś co mi sie podoba, ale on o tym nie wie ? Zobacz jakie to jest bezsensowne poddawanie się lękowi. Nie wiesz czy to będzie facet, ktory lubi dominować czy taki, ktory nie lubi więc nie ma sensu o tym teraz mysleć. Jak pojdziesz z wlasnej woli z kimś do łozka, to nie wydaje mi się żeby to był jakis idiota , ktory zrobiłby coś bez Twojej woli i zawsze możesz powiedzieć STOP. Tylko czemu Ty ciągle o tym myslisz ? Jest piękna pogoda, sobota, zajmij czymś umysł i zobaczysz, że te lęki są abstrakcją.
- Kamień
ddd pisze:Wiec idz lepiej sobie cos ugotuj

-
tylko ja sie boje ze jak bede dostawala lęku podczas seksu jak partner zacznie dominowac bo przyjda te wszystkie mysli to nie bedzie juz nigdy fajnie:( ze zwykly seks nie bedzie mnie podniecal
wyczytalam ze jak powiesz stop podczas seksu a prtner nie przestanie to to juz gwalt. ja nie mowie o kims kogo dobrze znam tylko o nowopoznanym facecie z ktorym dpiero bede rozpoczynala wspolzycie albo nawet gdyby kiedys jakis przypadkowy seks się trafil /
w czasie seksu ja bardzo chce zeby on stracil kontrole marze o tym i wogole ale jak on ja straci to co wtedy
i z jednej str chce z drugij sie panicznie boje ze bede wtedy ofiara gwaltu !! jak dziwczyny ktore byly zgwalcone a to podobno takie straszne. bede musiala isc na policje a ja nie chce tego bo to by bylo glupie!!!!! bo moim zdaniem gwalt to taki wiecie w lesie z przemoca a nie jak sie godzisz ale niby jak powez stop a partner nie przestaje t tez gwalt. boje sie ze mi cos odbije strace kontrole i pojde z tym blahym prblemem na policje, jaki wstyd 

w czasie seksu ja bardzo chce zeby on stracil kontrole marze o tym i wogole ale jak on ja straci to co wtedy

Reap what you sow!
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
To jest tragedia co sobie robisz
Whyisthat ani ten seks ani gwalt w porownaniu do tego jak traktujesz swoje natrectwa i twoja nerwica nie sa problemem, naprawde zajmij sie priorytetami jakie istnieja (nerwica) bo kurcze no bedziesz z tymi natrectwami sie tak babrala zawsze
-- 20 września 2014, o 13:27 --
Nie ma sensu nawet tutaj wyjasniac tej sytiacji moja droga bo to sa natrectwa a ty je analizujesz, a tego nie wolno robic. Analizujesz sytuacje ktorych nie ma, zawierzasz nerwicy i mysla lekowym a tego nie wolno robic. Proby rozkminiania tego to tylko dalsze zaburzenie sie.

Whyisthat ani ten seks ani gwalt w porownaniu do tego jak traktujesz swoje natrectwa i twoja nerwica nie sa problemem, naprawde zajmij sie priorytetami jakie istnieja (nerwica) bo kurcze no bedziesz z tymi natrectwami sie tak babrala zawsze

-- 20 września 2014, o 13:27 --
Nie ma sensu nawet tutaj wyjasniac tej sytiacji moja droga bo to sa natrectwa a ty je analizujesz, a tego nie wolno robic. Analizujesz sytuacje ktorych nie ma, zawierzasz nerwicy i mysla lekowym a tego nie wolno robic. Proby rozkminiania tego to tylko dalsze zaburzenie sie.
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p