Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
taka sytuacja
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
A wspomagasz sie why jakimis lekami?
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Zarejestrowany Użytkownik
to co ja mam zrobic
jest mi strasznie ciezko
nie pamietam od dwoch lat dnia zebym nie zajmowala sie jakimis natretnymi myslami bo gdy jedne puszcza momentalnie inne wskauja i staja sie natretne 
-- 20 września 2014, o 13:50 --
chocidzilam na behawioralno pozawcza i terapeutka poiedziala ze jestem juz zdrowa i tyle. biore 1 tbl paroksetyny

-- 20 września 2014, o 13:50 --
chocidzilam na behawioralno pozawcza i terapeutka poiedziala ze jestem juz zdrowa i tyle. biore 1 tbl paroksetyny
Reap what you sow!
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Wkolo proboujemy ci powiedziec co robic, w sumie ciagle na forum o tym sie mowi. Problemem jest to ze ty analizujesz natrety i probujesz je wyjasnic a natrectw sie nie wyjasni, wobc natrectw i obaw ktore te natrectwa daja trzeba przyjac postawe ignorancji, postawe smiechu wobec tego i przyzwolenia. No ale to trzeba robic w swojej glowie a nie o tym stale tylko czytac.
Spytalem o leki bo ty ciagle wracasz do nas z tym tematem i widac ze jakby nie widzisz gdzie robisz blad wiec pomyslalem ze mzoe warto sie wspomoc.
Spytalem o leki bo ty ciagle wracasz do nas z tym tematem i widac ze jakby nie widzisz gdzie robisz blad wiec pomyslalem ze mzoe warto sie wspomoc.
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- Ciasteczko
- Administrator
Myślę, że masz w sobie bardzo zakorzenione poczucie bezradności oraz fobię, że ktoś chce mieć nad Tobą przewagę. Gwałt, to jest taki dobitny przykład nierówności sił. Pomiędzy fantazją, a rzeczywistością jest różnica, to dwa różne światy. To, że fantazjujesz o tym nie jest równoznaczne z tym, że ktoś Ci to zrobi, albo że gdy zażyczysz sobie, żeby przestał, to nie przestanie. Jesli nie masz tendencji do wpadania w toksyczne relacje, czy nie miałaś do tej pory takiego kłopotu, albo nie planujesz seksu z serii jednonocnych przygód, to nie musisz sie obawiać, bo prawdopodobieństwo jest niewielkie albo zerowe...Który normalny facet, któremu zalezy na dziewczynie będzie ją gwałcił? Poza tym, nie znasz jeszcze tego faceta, z którym będziesz to robić, więc to jest bez sensu, bo równie dobrze może troche potrwać zanim go poznasz, czyli strata czasu na takie rozmyslania.
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
ciasteczko@
po prostu przeczytałam kiedyś, że jak się powie NIE w tracie seksu i facet nie przestanie natychmiast to już gwałt. Nawet gdy powiem nie, a on zazartuje i mnie wezmie i mi sie to spodoba nawet bardzo to i tak zle bo powiedzialam nie a on nie przestal, to glupie sama tego nie rozumiem..
po prostu przeczytałam kiedyś, że jak się powie NIE w tracie seksu i facet nie przestanie natychmiast to już gwałt. Nawet gdy powiem nie, a on zazartuje i mnie wezmie i mi sie to spodoba nawet bardzo to i tak zle bo powiedzialam nie a on nie przestal, to glupie sama tego nie rozumiem..
Reap what you sow!