Zazdroszcze ja chce się dostać do niego ale nie ma żadnych terminów wolnych od dawnamartaa1 pisze: ↑20 maja 2020, o 12:42Tak wiem, do Wiktora chodzę już od dłuższego czasu i w sumie dzięki jego wbijaniu mi do głowy tego i owego coś robiłam z tym stanem, trochę na początku na siłę, ale z czasem bardziej już z automatu i zaczęłam się powoli łapać na tym, że tego uczucia nie ma. Teraz mam przerwę, żeby samej dalej już to powtarzać i dokończyć, na co mam nadzieję, ale oczywiście dając sobie czas.nadzieja1234 pisze: ↑20 maja 2020, o 09:43Mówił o tym Victor w ostatnim nagraniu o dd - to się nazywa hiper świadomośćmartaa1 pisze: ↑8 stycznia 2019, o 11:01Ja mam wrazenie ze nie mozna przestac no bo jak skoro to myslenie. Zapetlilam sie w tym mocno, jak sobie z tym dales rade? Widze ze w postach polecasz Victora czyli korzystales z jego uslug bo wiem ze prowadzi zajecia. Bo nie moge tego jakos sobie wytlumaczyc. To jest mega dziwne dla mnie. Inne objawy ogarnelam.![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Swiadomosc myslenia?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Życie jest darem i to od nas zależy jak je poprowadzimy