Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Sulpiryd ( SULPIRYD )
- Ciasteczko
- Administrator
I tak będzie z każdym lekiem, który będziesz brać. Wybacz, że taką "krucjatę" przeprowadzam, ale bardzo ważne osobiście wydaje mi się uświadamianie ludzi jaka jest rola leków w procesie zdrowienia z zaburzeń psychicznych.
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam.
jestem nowa, nie wiem czy trzeba sie tutaj witac w odrebnym temacie. Jesli tak to prosze mi powiedziec
Mam nerwice lekowa i od poltora miesiaca biore sulpiryd 25mg rano i w poludnie. I wlasnie juz 2 tyg. spoznia mi sie miesiaczka, wiem ze ten lek moze powodowac wzrost prolaktyny i zaburzenia w miesiaczkowaniu, ale czy po poltoramiesiecznej kuracji moze byc juz taki efekt? Dzialanie leku na moje dolegliwosci zwiazane z nerwica oceniam jako bardzo dobre, biore rowniez doxepin 25mg rano i 50 na noc.
Lecze sie rowniez na niedoczynnosc tarczycy, biore hormon bo tez mialam problemy z miesiaczkami i nie wiem czy ten sulpiryd nie niweluje dzialania tego hormonu.
Bede wdzieczna za jakiekolkwiek odpowiedzi.

Mam nerwice lekowa i od poltora miesiaca biore sulpiryd 25mg rano i w poludnie. I wlasnie juz 2 tyg. spoznia mi sie miesiaczka, wiem ze ten lek moze powodowac wzrost prolaktyny i zaburzenia w miesiaczkowaniu, ale czy po poltoramiesiecznej kuracji moze byc juz taki efekt? Dzialanie leku na moje dolegliwosci zwiazane z nerwica oceniam jako bardzo dobre, biore rowniez doxepin 25mg rano i 50 na noc.
Lecze sie rowniez na niedoczynnosc tarczycy, biore hormon bo tez mialam problemy z miesiaczkami i nie wiem czy ten sulpiryd nie niweluje dzialania tego hormonu.
Bede wdzieczna za jakiekolkwiek odpowiedzi.
-
Lekarz wie, ze zazywam ten hormon, ale nic nie mowil. Natomiast chce zwiekszyc mi dawke sulpirydu zeby nastroj mi sie jeszcze poprawil. Zastanawiam sie po prostu czy ten lek mogl zatrzymac miesiaczkowanie.
- Mariusz87sk
- Odważny i aktywny forumowicz
Mam do Was pytanie...sulpiryd odstawilem 2 tyg. temu i od 3 dni zaczely sie u mnie problemy zoladkowe czy mozebyc to z powodu braku sulpirydu czy raczej nawrot jakis objawow nerwicowych bo dodam ze tez od tych 3dni czuje jakis niepokoj w organizmie ale tylko i wylacznie pojawia sie on wieczorem.
- Mariusz87sk
Orientuje sie ktos po jakim czasie sulpiryd schodzi z organizmu?
- Mariusz87sk
Dzieki za szybka odpowiedz 

- Mariusz87sk
Mam pytanie czy jest ktos tu kto bral sulpiryd i w jakims pozniejszym czasie wracal zalozmy do niego i tez mu pomogl ponownie?
- cyraneczka
Ja brałam, raz pomógł brany przez kilka miesięcy na objawy sonatyczne, ale później już nie pomógł i tylko mi narobił problemów z prolaktyną (mlekotok ://
- crazyjack
witam jest tu kto? psychiatra kazal mi odstawic sulpiryd, bralem 100, kazal ot tak odtsawic czy moge z tego powodu jakos cierpiec? bo nie biore juz go z 3 dni i dzisiaj mialem neizla jazde totalne otepienie i brak sił z bólem głowy jakby mi ktos tam kwas wlał
człowiek nie szczęścia szuka tylko siebie takiego, który najlepiej jest sobą...
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
A jaki czas go brałeś?crazyjack pisze: ↑13 grudnia 2018, o 00:56witam jest tu kto? psychiatra kazal mi odstawic sulpiryd, bralem 100, kazal ot tak odtsawic czy moge z tego powodu jakos cierpiec? bo nie biore juz go z 3 dni i dzisiaj mialem neizla jazde totalne otepienie i brak sił z bólem głowy jakby mi ktos tam kwas wlał